Luni-Vineri - 09:00-16:00
 
Aparate electrocasnice de
bucătărie de înaltă calitate,
proiectate pentru tine în Australia
 
"Așa cum spune o vorbă veche: plătești pentru CALITATE și CALITATEA trece testul timpului." - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

THERMOMIX ARE UN NOU RIVAL!

Optimum ThermoCook Aparatul  Multifuncțional pentru  Gătit

PVR: 4.816 RON

Optimum ThermoCook Aparatul Multifuncțional include:

 • -Aparat mare pentru gătit la abur- capacitate 3 litri
 • -Aparat mic pentru gătit la abur- capacitate 2,6 litri
 • Vas detașabil din oțel inoxidabil de 2 litri pentru amestecare și gătire
 • Lame Butterfly și pentru frământarea aluatului
 • Ansamblu de lame din oțel inoxidabil
 • Ecran LCD mare 70x50mm
 • Cântar de mare precizie din sticlă
 • Spatulă moale din silicon
 • 19 programe automate unice
 • Temporizator și termometru ajustabile
 • Poate fi spălat în mașina pentru spălat vase (doar părțile care nu sunt electrice)
 • Carte de rețete amplă

 

Pentru mai multe informații despre părți și ceea ce are inclus vă rugăm faceți Click AICI

MAI JOS ESTE O COMPARAȚIE FACTUALĂ ÎNTRE:

  OPTIMUM ThermoCook Pro   THERMOMIX
Numărul abilităților /
Funcții promovate:
 
20 de Funcții înclusiv cea pentru Personalizare (DIY)
 
12 Funcții
Interval de temperatură:  
de la 37°C la 120°C
 
de la 37°C la 120°C
Capacitate Maximă a Bolului:  
2 L
 
2.2 L
Putere:  
500W Motor, 1000W Putere Încălzire
 
500W Motor, 1000W Putere Încălzire
Funcția Turbo/Pulse:  
Turbo și Pulse
 
Turbo și Pulse
Atașamente cheie /
Accesorii:
 

 

Vas pentru gătit la abur  
Da
 
Da
Lame pentru Tocare  
Da
 
Da
Accesoriu/ Lamă pentru Mixat
(bentru bătut, amestecat etc.)
 
Da
 
Da
Cântar  
Da, separat de unitatea principală
 
Da, integrat
 
Rețete  
Da
 
Da
Garanție:  
2 ani interne
 
2 ani domestic
Cod Model: PRO-TP
Evaluare:
220-240 V, 50/60Hz, 1500 W

Motor:
Putere 500 W
Setare viteză: 60-6500 rpm

Rezistență
Putere 1000 W
Setare temperatură 37-120°C

Greutate
Net: 7,16 kg
Brut: 10 kg

Garanție

2 ani interne

Control:

Display-ul LCD luminos și ușor de citit combinat cu o interfață intuitivă ușor de utilizat și un singur comutator de viteze permit un control ușor și exact.Controalele variabile vă oferă libertatea de a controla fiecare aspect din procesul de gătit. Setați timpul între 1 secundă și 12 ore, temperatura de la 37 la 120°C, 10 niveluri de viteză cu funcțiile pulse și putere căldură.

 

Salvați timp și spațiu:

Acest inovativ aparat preia controlul și economisește timp pentru dumneavoastră la fiecare acțiune în bucătărie. Evitați utilizarea a mai multe ustensile de bucătărie, doar așezați ingredientele în ThermoCook, selecați un program prestabilit și lăsați ca ThermoCook să facă munca grea în timp ce activitatea de curățenie se minimizează. Profitați de această mașinărie de tip tot-în-unul, înlocuind până la 10 aparate de bucătărie pentru a crea mai mult spațiu pe blat și în dulapuri.

 

15 Programe Prestabilite:

ThermoCook include 15 Programe Automate, proiectate ca dumneavoastră să puteți pregăti mese rapide și cu efort minim: Smoothie (Smoothie-uri), Quick Soup (Supă Rapidă), Thick Soup (Supă Groasă), Chop (Tocare), Saute (Sotare), Stir (Amestecare), Steam (Gătire cu abur), Stew (Înăbușire), Warm (Încălzire), Reheat (Reîncălzire), Boil (Fierbere), Yoghurt (Iaurt), Rice (Orez), Porridge (Terci), Kneading (Frământare).

 

Program DIY (fă-o singur):

Unicul program DIY (fă-o singur) vă permite să înregistrați rețeta favorită. Pur și simplu înregistrați și salvați setările personalizate ale meselor dumneavoastră pentru a putea oricând să le recreați.

 

Calitate Superioară:

Cu lame din oțel inoxidabil, motor puternic de 500W,element de încălzire de 1000W, protecție împotriva supraîncâlzirii/supraîncărcării și un sistem de protecție de siguranță, ThermoCook a fost conceput pentru calitate superioară, ultra-durabilitate și performanță a puterii.

 

Accesorii Bonus:

Optimum ThermoCook include o tavă pentru gătit la abur, un coș pentru gătit, un accesoriu pentru mixat, cană pentru măsurare, spatulă, cântar digital și o carte de rețete

 

Laura Peter
3 luni cu Optimum

Nu am crezut insa ca un simplu aparat ma poate ajuta atat de mult. Inainte sa primesc aparatul multifunctional de gatit Optimum Thermocook Pro nu aveam asteptari foarte mari de la el, ma asteptam sa fie ca orice alt aparat de bucatarie. Insa multitudinea de programe, simplitatea meniului si usurinta cu care poate fi curatat mi-a schimbat parerea despre aparatele de bucatarie in general, si despre Thermocook in special. [...]

 

 

Varietatea de retete care pot fi pregatite la acest aparat este punctul lui forte. Fara multe piese care sa fie montate sau demontate, usor de curatat, fara bataie de cap. Este ideal pentru retetele simple, si un ajutor de nadejde atunci cand am ceva mai complicat de facut, sautrebuie sa fac doua lucruri in acelasi timp. Este mare lucru sa iti pregateasca cineva aluatul, sa iti toace legumele pentru supa sau mancare, sau chiar sa iti pregateasca mancaruri cap-coada.[...]

 

 

Ajutorul pe care mi-l da in bucatarie si timpul salvat face din Thermocook aparatul meu preferat.

 

Ruth
Cel mai uimitor produs pentru bucătăria ta!

Eu și soțul meu am căutat toate opțiunile de aparate multifuncționale de gătit. După ce am întâlnit thermo mix acum aproape un an, am fost foarte impresionată de ceea ce aparatul putea face, dar la acel moment nu puteam justifica costurile pentru a cumpăra unul.
Făceam multe smoothie-uri și mai mult găteam crud, așa că am găsit în căutările noastre Optimum 9400 și achiziționându-l, l-am folosit zilnic. Cel mai bun blender pe care l-am avut și îl am. Chiar înainte de Crăciun ne uitam la aparate multifuncționale din nou și spre surprinderea noastră am găsit Optimum ThermoCook de la Froothie. Am intrat pe site și am profitat de reducerea fantastică pe care o aveau atunci. Nu am destule cuvinte minunate pentru a descrie acest aparat. Îl utilizez în fiecare zi și îmi face viața mult mai ușoară. Tot ce am gătit cu el a ieșit perfect și nici nu mai spun cât de grozav arată în bucătărie. Trebuie să fie cel mai bun produs pe care l-am utilizat vreodată în bucătărie, în afară de Optimum 9400 al meu. Angajații de la Froothie sunt fantastici, foarte dornici să îndrume și să mă ajute cu orice întrebări ați putea avea. Nu aș ezita să cumpăr mai multe produse de la această companie. VĂ MULȚUMESC!

 

Tracey Z
Un ajutor excelent în bucătărie!

O prietenă a găsit acest aparat deoarece achiziționase ceva de la ei cu o altă ocazie. Mi-a spus cât de ușor poți lucra cu ei și amândouă căutam aparate de gătit în stilul “thermo”, așa că, odată cu reducerea de Anul Nou a trebuit să cumpărăm amandouă câte unul!! A ajutat atât de mult la prepararea și gătirea în bucătărie. L-am utilizat în fiecre zi de când l-am primit și îl iubesc. Am făcut multe din rețetele mele pe care le găteam în mod normal dar am făcut și multe lucruri noi. Soțul meu a comentat în privința a două dintre rețetele mele clasice că au ieșit mai bine în ThermoCook! Acesta este neaparat de păstrat!

 

Donna G
Fiți curajoși și mergeți înainte, este uimitor!

După multe trepidații în privința a ce urma să fac cu ajutorul acestui aparat, după ce am auzit atât de multe despre gătitul cu thermocook și bineînțeles după ce l-am văzut pe “tăticul cel mare” după cum zic ei, vă pot spune că acest apparat face tot ceea ce promite și mult mai mult. Inițial citești de pe toate forumurile și toate comentariile despre alte aparate de pe piață și începi să te întrebi dacă faci ceea ce trebuie. Ca de obicei sunt oameni snobi în ceea ce privește aparatele lor. Dar sunt aici să vă spun… nu îi ascultați, acest aparat este făcut puternic, doar din oțel inoxidabil, fără plastic aici… și arată uimitor și poţi face toate celelalte rețete din online pe care le au toate celelalte aparate... funcția de gătire la abur înseamnă mâncare minunată perfectă de fiecare dată 10/10 Froothie este uimitor…ps.. Un al doilea recipient ar fi o adăugare minunată pentru acest aparat deoarece puteți găti de două ori mai mult… simplu, elegant și rapid în bucătărie și în afara ei, în doi timpi

 

Danielle
Am trecut în totalitate la acest mod de a găti!!!

Am amânat achiziționarea acestui tip de aparat de prea mult timp datorită etichetei de preț a competiției, de unde aș fi cumpărat. Aveam blenderul froothie și îl iubeam așa că atunci când am văzut promoția specială de Anul Nou m-am gândit: ce preț bun și ce aș avea de pierdut? Așa că sunt îndrăgostită de noua achiziție! Am trecut în totalitate la acest mod de a găti! Totul este atât de simplu și încă mai am multe de explorat!! Da, un cântar integrat ar fi fost grozav dar nu se merită costul adițional $$. Aș recomanda aparatul acesta oricui!

 

Kellie
Absolut genial, în sfârșit am găsit pasiunea pentru gătit!

După căutări extensive în privința unui thermo cooker am întâlnit Optimum Thermocook. Cu peioada de testare de 30 de zile am zis de ce nu, eram atât de entuziasmată să iau acest aparat, nu doar că arată grozav pe blatul meu, dar are și toate funcțiile de care am nevoie și este o unitate solidă, puternică care face totul!
Pot spune cu sinceritate că acesta mi-a adus multă bucurie în bucătărie, ca să nu le mai spun asta și celor din familie care acum se bucură de mese delicioase și pline de nutrimente în fiecare zi ( și mănâncă mai multe legume chiar și fără să știe!!). Un punct forte pentru mine a fost vasul pentru gătit la abur din oțel inoxidabil; sunt foarte contra plasticelor așa că thermomix nu mă interesează. Le-am spus tuturor despre asta și nu aș ezita să îl recomand. Chiar cred că acest aparat va fi o reală competiție pentru rivalii săi!! Serviciul Clienți de la Froothie a fost de asemenea fantastic. 10/10

 

Nick
Cu adevărat ipresionat- mult mai bine decât mă așteptam

Cineva cunoscut a cumpărat un Blender Optimum de la Froothie și a reușit să mă convingă să cumpăr asta.
ThermoCook face exact ceea ce scrie pe cutie, fără probleme. Singurul dezavantaj pe care eu l-am găsit este că poate fi un pic zgomotos, totuși am observat că este la fel, sau mai silențios puțin față de Thermomix-ul mătușii mele.
Aluat de foi în mai puțin de 30 de secunde? Risotto fără efort? Thermocook le face pe toate și le face bine.

 

Orsa
Perfect pentru mine și sunt atât de fericită că am găsit anunțul pe Facebook

Am cumpărat Optimum Thermocook pentru că am deschis o cafenea într-un centru comercial și nu putem utiliza un cuptor sau un grătar (grill), așa că acesta este perfect... face tot ceea ce vreau și nu pot trăi fără el acum. Ce aparat minune, le spun tuturor prietenilor despre el!

 

Robin
Nu mi-am dat seama cât de dor îmi era de thermogătire

Aveam o versiune mai ieftină pe care o iubeam dar după nouă luni nu a mai încălzit dar nu mă pot plânge deoarece mi-am primit banii înapoi. Am văzut că Froothie are un thermocook care era la ofertă specială. Aveam unul dintre cele trei storcătoare și un blender așa că știam că produsul va fi bine făcut și serviciul excelent și că au de asemenea garanția de 30 de zile de returnare a banilor așa că am comandat unul. Wow este bine clădit și merge bine; l-am folosit în fiecare zi de atunci. M-a ajutat să pregătesc lucrurile pentru Crăciun; îmi place cu adevărat cum adaugi ingredientele, setezi viteza și temperatura, îl lași, te întorci mai târziu și- totul este gătit

 

Corina Ureche
OPTIMUM THERMOCOOK PRO ÎN BUCĂTĂRIA URECHEATEI – PRIMELE IMPRESII

Ca și prime impresii, pot să vă spun doar că aparatul se potriveste perfect pe blatul meu de bucătărie. Nu ocupă prea mult spațiu și ca și design se integrează perfect. Este solid și are doar o componentă fixă, așa că nu vă gandiți că trebuie desfăcut, dezasamblat și reasamblat pentru a va putea bucura de ceea ce poate el să ofere. […]
De multe ori aș vrea să adaug în băuturi ingrediente ca și morcovi, ananas, nuci sau sfeclă, însă blenderul meu clasic nu face față și nu reușește să mărunțească mare lucru. Îmi pun încrederea în OPTIMUM Thermocook Pro. […]
Panoul de control asigură funcțiile de temepratură, timp sau viteză și după câteva utilizări ale aparatului nici nu va mai fi nevoie să folosiți manualul de instructiuni pentru a face setările dorite.
Una dintre cele mai faine funcții ale aparatului este cea de DIY, care dă posibilitatea de a înregistra rețetele preferate. Aparatul va salva toate setările făcute pentru o anumită rețetă, iar atunci când veți dori să o pregătiți doar apelați la DIY.
[…] Am o gramadă de rețete pe care vreau să le încerc, așa că stați prin preajma bucătăriei mele. […]

OPTIMUM THERMOCOOK

[..] Eram curiosi si de alte functii ale aparatului, dupa ce am testat partea de blenduire si smoothie… Reteta am facut-o chiar dupa cartea de retete primita impreuna cu aparatul si char a fost o quick soup din toate punctele de vedere, dar pe mine m-a impresionat timpul de preparare si faptul ca am facut totul cu ajutorul unui singur apparat […]
Cu Thermocook totul s-a intamplat intr-un singur vas. Aparatul a tocat, calit si pasat totul, iar la final am avut de spalat doar vasul blenderului. Atat. Nu stiu daca pot sa cer ceva mai mult.
Ca sa nu va mai zic ca este un aparat silentions si in afara zgomotului pe care l-a facut in momentul pasarii ciupercilor, pana la urma orice blender este cat de cat zgomotos, nici nu am simtit ca pe blatul de bucatarie este ceva in priza. […] Citiți în continuare

 

Corina Ureche este autoarea si proprietarul blogului culinar www.corinaureche.ro. Gateste cu pasiune pentru mica ei familie si a inceput sa scrie pe blog din 2009 retete testate in propria bucatarie, accesibile, dar in acelasi timp gustoase, adresandu-se in special familiilor mereu in criza de timp. Este o fire curioasa, ii place sa experimenteze lucruri noi si este mereu in cautarea de solutii care sa ii simplifice munca in bucatarie

Kate Hackworthy de la ‘Veggie Desserts’

Acest gadget are dimensiunulie unui toaster pentru 4 felii de pâine dar îndeplinește toate tipurile de funcții. Este în esență un procesator cu un element de încălzire și doar trebuie să schimbi accesoriile pentru a pregăti mai multe- de la fierbere și sotare la frământarea aluatului și tocare. Da, serios. Această frumoasă bestie le poate face pe toate. Sunt sigură că voi utiliza ThermoCook mai mult decît îmi utilizez ibricul. Va face micul dejun: porridge, smoothie-uri, iaurt; prânzul: supă, pesto, pâine; cina: tocăniță, orez, sosuri, aluat pentru pizza... până și desert: meringue, crumble, prăjituri.
Acest aparat ar putea înlocui o bucătărie plină de gadget-uri și gătește totul foarte bine. Este solid și nu ocupă prea mult spațiu pentru ceva care pregătește atât de multe. Este mai mult decât multifuncțional și trece de la a sparge greața la a frământa aluat. Poți procesa ovăz sau alte grâne, să transformați zahărul granulat în zahăr pudră sau să pregătiți o mâncare scăzută. Citiți în continuare

 

Kate are un blog mai neobișnuit. Ea creează deserturi sănătoase din legume. Anul acesta Kate a câștigat premiul Best Food Blog în UK, a fost enumerată ca fiind una dintre blogerii de Top ai anului de către Top Sante Magazine și a fost numită blogul lunii de către Jaimie Oliver în Februarie.

Shaheen Sutton de la 'Allotment2kitchen'

Până acum sunt impresionată de el și cred că dacă ai avea o familie pentru care să gătești, atunci ThermoCook ar fi clar de ajutor în bucătărie.. Mă văd utulizându-l mult mai des.

 

Shaheen a pornit blogul ei vegetarian pentru a crea rețete utilizând legumele din producția proprie. De atunci conduce propria cafenea, a fost numită una dintre Cei Mai Buni Bloggeri în UK de către Living Magazine și a fost participantă la Great Vegan Bake Off de anul acesta.

Elizabeth Atia de la ’Elizabeth’s Kitchen Diary’

Ce poate face Thermocook? Totul! Serios, în afară de a sta cu bebelușul, a curăța fesestrele și a spăla vasele acest aparat poate face aproape totul!..Până acum am făcut în ThermoCook supă de conopidă, un smoothie pentru micul dejun, aluat pentru pâine, sos de fasole cu Parmezan, cremă de lămâie, zahăr pudră (este adevărat! Aparatul acesta este destul de puternic pentru a spulbera zahărul granulat și a-l face pudră! Nu vei mai rămâne niciodată fără zahăr pudră!), biscuiți, biscuiți anzac, biscuiți cu unt de arahide (trei tipuri diferite de biscuiți pentru pentrecerea de decorare a bradului în familie după cum vedeți mai jos), o pavlova (cu ambele creme, cea din albusuri si cea din frișcă), bere de ghimbir,, vin fiert, terci de ovaz, ciocolata caldă, polenta cremoasă și o plăcintă de pește - inclusiv gătirea la abur și amestecarea cartofilor cremoși pentru plăcintă, gătirea ouălor și creerea celui mai delicios sos. Citiți în continuare

 

Elizabeth este o Canadiancă ce locuiește în Ahetland cu familia și realizează rețete pe blog utilizând produse locale de sezon. Elizabeth a fost finalistă anul acesta la BIB Awards și este clasată pe locul trei în Marea Britanie de către eBuzzing Gastronomy. Elizabeth scrie pentru A Taste of Shetland și 60 North Magazine. Munca ei poate fi, de asemenea, găsită pe i'i Shetland și 750g Le mag.

Laura Peter

Sunt foarte fericită să vă prezint noul produs al celor de la Froothie, aparatul multifuncțional de gătit Optimum ThermoCook Pro 20-în-1.
A venit Moș Crăciun mai devreme în cazul meu, cu un adevărat asistent personal în bucătărie. O surpriză foarte plăcută din partea Froothie România, care mă va ajuta foarte mult! În următoarea perioadă vă voi prezenta o suită de rețete uimitoare și cât de ușor poate fi folosit acest aparat de gătit. Sunt foarte entuziasmată și abia aștept să-l exploatez! :)
[…]Cu Optimum ThermoCook veți găti mâncarea mult mai rapid și poate chiar mai bine, cu mult mai puțin efort din partea dumneavoastră, iar timpul câștigat îl puteți investi în alte lucruri.
Froothie vine în ajutorul oamenilor care nu au timp de pierdut, iar odată ce veți folosi acest aparat de gătit sunt sigură că nu vă veți mai imagina viața fără el.
Cel mai impresionant la acest produs este că are foarte multe funcții presetate, lucru care îl face foarte ușor de programat:

 • smoothie
 • supă cremă
 • iaurt
 • amestecare
 • tocană
 • menținerea caldă a preparatelor
 • orez
 • frământare aluat
 • tocare
 • sotare
 • fierbere […]

 • Pe lângă aceste programe presetate, Optimum ThermoCook Pro vă oferă posibilitatea să înregistrați rețetele dumneavoastră preferate, astfel le puteți recrea oricând. […] Citiți în continuare

   

  Laura este blogger culinar, pasionată de bucătărie. Pasiunea pentru gătit o moștenește de la mama sa. Blogul ei conține în mare parte rețete românești, tradiționale, cu ingrediente pe care orice om de rând și le poate permite.
  A început acest blog la sfârșitul anului 2010, iar în acești 5 ani de activitate au primit aproape 340 000 like-uri pe Facebook, iar comunitatea lor crește rapid, nu numai în rândul românilor, ci și în rândul străinilor care găsesc rețetele românești apetisante.
  În această perioadă au primit și foarte multe aprecieri pozitive, mai ales de la românii stabiliți peste hotare care își stăvilesc dorul de casă cu o porție de mâncare tradițională.
  Laura spune că urmărește în continuare să conducă acest blog ca o pasiune mai degrabă decât ca un business, dorește doar să ofere inspirație celor care o caută.

  Janice Pattie

  Acest aparat de gătit multifuncțional are o mulțime de funcții, l-aș descrie ca fiind un recipient de blender mare de 2L care asemănător oarecum unui ceainic, ceea ce înseamnă că puteți găti și termic, precum și amesteca. Asta-i o explicație destul de simplistă deoarece Optimum Thermocook are peste 20 de funcții care sunt concepute în totalitate pentru a vă ajuta să creați o gamă de preparate impresionante, fără conservanți și nutritive familia voastră ..... Citiți în continuare

   

  Janice este un blogger culinar din Scoția. Blogul ei Farmersgirl Kitchen este despre mâncare gătită acasă, simplu, pentru întreaga familie cu multe rețete inspiraționale. Janice a câștigat mai multe competiții de rețete șia retetele ei au fost publicate în The Guardian și pe Wayfair. În timpul unui tur alimentar în Novia Scotia, ea a primit 88,782 afișări Twitter în 7 zile.

  The Veg Space

  Principalul motiv pentru care am vrut să gătesc asta astăzi a fost pentru a face încă un test rapid al noului meu aparat care a devenit rapid prim alegere pentru orice sarcină în bucătărie... Scuze asta este o lista foarte lungă nu-i așa (din altă perspectivă ar fi fost mai simplu să enumăr ce nu face..să spele, să aranjeze masa, să schimbe scutece)..dar vedeți de ce îl ador!?! Acest gadget este ca și cum ai avea propriul sous-chef în bucătărie lângă tine. Nu, de fapt este ca și cum ai avea bucătarul șef! Doar spuneți-i ce vreți, puneți ingredientele crude în recipient și vă puteți relaxa picioarele (sau faceți o baie), după care reveniți când este gata cina... ... Citiți în continuare

   

  Kate deține o diplomă profesională Cordon Vert în Bucătăria Vegetariană și are un site propriu TheVegSpace.co.uk, care a fost inclus în "Top 10 bloguri de Marea Britanie vegetariene" de către Guardian, Revista Red, și revista Vegetarian Living. Rețetele ei au apărut în revista Cook Vegetarian, Observer Food Monthly și altele. Ea a câștigat concursul ‘Vegetarian Chef of the Future Competition’ organizat de Societatea Vegetariană, iar în 2011 a fost creatorul "Celui mai Gustos Preparat Fără Carne" și a câștigat un concurs de Linda McCartney Foods ..

  Jan Bennett

  Datorită lui ThermoCook încep să arăt ca și cum aș redundant în propria bucătărie! Permiteți-mi să vă spun despre acest kit cu adevărat uimitor ... ..Oh da, ThermoCook este visului devenit realitate al unei persoane care adoră gătitul. Desigur, nu e vorba că oricine altcineva nu poate găti, dar ThermoCook face totul mult mai ușor. Chiar și cartofii piure sunt pregătiți în 18 minute de la început până la sfârșit ... .Cartea de bucate care vine cu aparatul conține peste 90 de retete, dar odată ce ați timp să vă jucați cu el puteți face desigur propriile rețete după cum am a făcut eu cu această simplă supă de legume cu curry ..... Citiți în continuare

   

  Jan Bennett este autorul aglugofoil.com, în mod constant citat ca unul dintre primele 100 de bloguri alimentare din Marea Britanie. Cumijloace de social-media în care este urmărit de mii de oameni, Jan este o autoritate recunoscută în gătit acasă și folosește cele mai bune instrumente de bucătărie pentru această activitate.

  Neil Martin - Natural Juice Junkie - Recunoscut ca fiind unul dintre Liderii Experților în SUcuri din UK, Terapeut Stoarcere Sucuri și Acociat Înregistrat în Medicină Complementară.

  Ador simplitatea și versatilitatea noului Optimum ThermoCook. Interfața cu utilizatorul este atât de simplă de înțeles și îmi oferă posibilitatea de a crea programe personalizate (DIY). Nu mai este nevoie să găsesc spațiu pentru blender, aparat pentru pâine, pentru supă, aparat pentru gătit orez, procesator alimentar... această mașină înlocuiește singură toate dispozitivele pentru bucătărie oferindu-mi funcționalitate maximă în timp ce ocupă minimum de spațiu.

   

  Atingând transformări miraculoase în ceea ce privește sănătatea proprie, Neil este acum unul dintre experții în Stoarcere. Neil este expert calificat în Terapie prin Sucuri Naturale, înregistrat la Complementary Medical Association ( Asociația de Medicină Complementară). Prin intermediul site-ului său (naturaljuicejunkie.com) și prin programele de detoxifiere a reușit să aducă beneficii semnificative sănătății a câtorva mii de oameni din întreaga lume. Rețetele lui Neil sunt deseori descrise ca "prea bune pentru a fi sănătoase". Neil poate fi întâlnit cu regularitate fiind gazdă la evenimente cu sala plină prin întreaga Mare Britanie în timp ce își continuă misiunea de a împărtăși beneficiile unui stil de viață "suculent".

  Nayna Kanabar

  Pentru a testa ThermoCook-ul meu am început cu ajutorul instalației de abur. Ușor de făcut chiar dacă nu sunt grozavă atunci cand vine vorba de operarea gadget-urilor electrice, dar spre surprinderea mea, chiar am reușit să configurez și să utilizez acest obiect la un click. !!! ......... A doua încercare a mea în ThermoCook a fost o c supă condimentată de dovleac. Am adăugat ceapa tocată și bucăți de dovleac în vas, cu ardei iute verde, praf de chimen, sare și apă și a ales funcția "Supa rapidă" și am obținut o delicioasă supă fierbinte în mai puțin de 20 de minute. Lucrurile deveneau din ce în ce mai bune și impresionante !!! A treia încercare a fost de a face Gem ... ..si Gemul s-a dovedit a fi perfect .... Citiți în continuare

   

  Nayna este una dintre cele mai populare blogger-ițe vegetariene din Marea Britanie. Ea publică rețete ușoare vegetariene și este clasată în top 50 blog-uri alimentare în Marea Britanie de către Foodies 100. Rețete Nayniei au apărut în revistele The Metro, The Evening Standard și Eat.

  Lider consultant în nutriție, chef, jurnalist și autor a mai multe cărți despre sănătate.

  Thermocook este un aparat care lucrează intens, îndeplinește mai multe sarcini, nu doar că se comportă ca un blender de înaltă calitate ci este atât de versatil- poate face piure și încălzi în același timp, ceea ce îl face potrivit pentru supe, sosuri și tocănițe și poate măcina condimente, nuci și semințe foarte din așa că este ideal pentru o întreagă gamă de deserturi și recompense.

  Abia ce am folosit Optimum ThermoCook în timpul unei demonstrații de gătit la London Veg Fest pentru a face supă, pesto, fudge etc. care au fost adorate de toată lumea. Atât de mult potențial are aparatul acesta- îl iubesc!!

   

  Christine este un Consultant în Nutriție de elită, Chef, jurnalist și Expert Media. În timpul antrenamentului ei extins aobținut o diplomă First Class Honours în Terapie Nutritională la renumitul centru Nutrition Centre CNELM. Ea este, de asemenea, calificată la nivelul de Master și ține trainig-uri și predare de cursuri la PGCE. Un scriitor în domeniul Sănătății și Alimentației, Christine contribuie în mod regulat la Revistele și Ziarele Locale despre Alimentație. Sănătate, Nutriție și Fitness. A apărut extensiv în medial, inclusiv la radio și tv. Este autoarea a mai multe cărți despre Sănătate și Alimentație

  * Campuri Obligatorii

  4.816 RON

  4.816 RON

  * Prețul include TVA, exclude costurile de livrare

  20 DE FUNCȚII AVANTAJOASE

  INCLUSIV O FUNCȚIE UNICĂ DE PERSONALIZARE PENTRU A MEMORA REȚETELE PREFERATE  TOCACĂ
  BATE SPUMĂ
  MIXEAZĂ
  EMULSIFICĂ
  MACINĂ FĂINĂ
  FRĂMÂNTĂ ALUAT
  GĂTEȘTE
  PROCESEAZĂ
  AMESTECĂ
  GĂTEȘTE LA ABUR
  CÂNTĂREȘTE
  ÎNCĂLZIRE EXACTĂ
  FACE PIURE
  SOTEAZĂ
  MĂRUNȚEȘTE
  GĂTEȘTE LENT
  BATE
  BATE ( CA UN TEL)
  FIERBE
  ÎNĂBUȘĂ
  PROGRAM PERSONALIZAT


  VĂ GARANTĂM CĂ VEȚI FI SATISFĂCUȚI
  CLICK AICI PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII... VEȚI FI UIMIȚI!

  CEA MAI CUPINZĂTOARE GARANȚIE DIN INDUSTRIE INCLUDE MOTORUL ȘI ELEMENTELE COMPONENTE,
  MANOPERA; TIMBRE, CENTRE PENTRU SERVICII LA NIVEL NAȚIONAL; SERVICIUL CLIENȚI

  MAI MULTE VIDEOCLIPURI VOR APĂREA ÎN CURÂND...  • Introducere

   Fiind mult mai mult decât un simplu procesator alimentar, Optimum ThermoCook Aparatul Multifuncțional este ca și când ai avea un asistent profesionist în bucătăria și la dispoziția ta.

   Optimum ThermoCook este cu adevărat un aparat unic proiectat special pentru oameni ocupați care doresc să creeze mese proaspete, sănătoase și gustoase pentru ei și familiile lor. Luni de cercetare și dezvoltare au fost investite în funcționalitatea sa pentru a ne asigura că poate transforma orice bucătar amator întrun chef pentru a crea rețete delicioase și pline de sănătate doar prin atingerea unui buton.

   Și, deoarece vine de la furnizorul Optimum Appliances, știți că veți primi calitate de clasă mondială la un preț accesibil. Prioritatea și concentrarea furnizorului nostru a fost întotdeauna calitatea, longevitatea și performanța produsului fiind și ele indiscutabile, fiecare parte folosită fiind asamblată până la pefrecțiune utilizându-se cel mai calitativ material disponibil.

  • De ce oferim Optimum ThermoCook Aparatul Multifuncțional?

   Știm că zilele dumneavoastră sunt aglomerate și că programul este plin spre neîncăpător deja. Știm și că vă doriți ca familia dumneavoastră să aibă parte de mâncare plină de nutrienți și savoare, însă nu vă puteți permite să petreceți toată ziua în bucătărie pentru a o prepara. În final știm și că deși sunteți pregătit/ă să investiți în sănătatea familiei bugetul nu este nelimitat.

   De aceea ne-am stabilit o provocare: să oferim un aparat de înaltă calitate care poate face orice pot face și ThermoMix TM-31, KitchenAid Cook Professor, ThermoChef și MyCook Premium... la un preț accesibil.

   Îl importăm direct de la furnizorul Optimum și îl livrăm direct la dumneavoastră fără a implica un terț distribuitor, demonstrant sau vânzător. Acestea înseamnă că putem menține costurile cât de jos posibil pentru dumneavoastră în timp ce vă oferim încredere în interacționarea cu o companie online (vezi Promimsiunea Noastră mai jos).

  • Beneficii cheie pentru dumneavoastră

   Imaginați-vă că aveți un bucătar personal care stă de gardă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Cineva care verifică prin meniul dorit de dumneavoastră și apoi creează felurile de mâncare pline de insipație și fără aditivi regăsite acolo din ingrediente proaspete, sănătoase, pline de nutrienti.

   OK, Optimum ThermoCook nu este chiar atât de avansat...dar probabil vă poate ajuta să ajungeți cel mai aproape de o astfel de experiență fără a angaja realmente un chef! ThermoCook va deveni rapid aliatul dumneavoastă secret, ajutându-vă pas cu pas să creați mese memorabile pe care le va adora întreaga familie, de la preparare, gătire până la curățenie. Aici regăsiți doar o selecție a funcțiilor sale:

   • Cântărește:cântarul digital, inclus în pachet, cântărește cu precizie și atenţie ingredientele folosite în gătirea unor reţete de succes
   • Rade: rade uniform și fără efort, la simpla apăsare a unui buton, nuci, brânză sau ciocolată
   • Macină făină: prepară făină integrală, cu un maxim de vitamine şi nutrienţi din grâu, porumb, orz, ovăz, orez, secară sau mei
   • Macină: macină pe loc boabe de cafea, zahăr sau condimente pentru maximum de gust
   • Zdrobește: zdrobește gheața pentru a face sorbet, înghețată și cocktail-uri
   • Bate: albușuri de ou perfecte pentru omlete sau bezele
   • Toacă: toacă toate tipurile de ingrediente de la carne, nuci, ierburi până la legume pentru salate sau pentru mâncăruri gătite
   • Emulsifică: prepară dressing-uri pentru salată, maioneză și aluaturi fine și cremoase
   • Frământă: aluat proaspăt pentru pâine, amestecuri pentru biscuiți și alte delicii coapte
   • Încălzește: mâncare pentru bebeluși sau ciocolata până la 37°C și le menține la temperatură constantă
   • Amestecă și face piure: găteste supe tentante pline de savoare, smoothie-uri, milkshake-uri, sosuri și mâncare naturală pentru bebeluși
   • Gătește: fierbe, gătește la temperaturi sub fierbere sau prin înnăbușire orice, de la orez la chiftele, gem sau chilli
   • Gătește la abur: prepară la abur legume, carne, pește, fructe, orez și paste perfecte, păstrând calităţile naturale ale ingredientelor

    

   Și cea mai bună parte este că nu rămâi niciodată cu oale și tigăi murdare! Aparatul dumneavoastră ThermoCook este simplu de curățat, toate componentele enumerate la accesorii se pot spăla în mașina de spălat vase. Este cu adevărat atât de ușor.

  • Promisiunea noastră: vă vom oferi suport o perioadă îndelungată după achiziționarea inițială

   Desigur, relația cu noi nu se încheie atunci când cumpărați Aparatul dumneavoastră Multifuncțional Optimum ThermoCook. Poate fi simplu de utilizat, dar ThermoCook este o mașinărie sofisticată. Asta înseamnă că veți dori sprijin și sfaturi constante pentru vă ajuta să profitați din plin de ea.

   De aceea ne asigurăm echipa noastră de asistență Froothie este doar la un telefon distanță

   În plus, ca și client Froothie, beneficiați de unica noastră garanție pe o perioadă de probă de o lună. Dacă nu sunteți mulțumiți de Aparatul dumneavoastră ThermoCook doar anunțați-ne acest lucru în timp de 30 de zile de la primirea lui. Vă vom rambursa toți banii fără a pune întrebări și chiar vom organiza trimiterea lui ThermoCook înapoi la Froothie.

  • Sumar

   Chiar dacă Aparatul Multifuncțional ThermoCook poate părea un simplu procesator alimentar la exterior, el este în realitate o clasă aparte. Încă de prima dată când îl folosiți pentru a crea mâncăruri sănătoase, gustoase, de 5 stele de la început la final, vă veți întreba cum v-ați descurcat vreodată fără el.

   Destul de puternic pentru a satisface toate cererile unei bucătării de tip comercial- însă destul de accesibil pentru gospodării medii- aparatul dumneavoastră ThermoCook va dura o viață. Gândiți-vă la el ca la un asistent personal în bucătărie materializat într-un singur aparat.

  contact info

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
   Unit 1/ 24, London Drive,
   Bayswater VIC 3153,
   Australia
  • număr înregistrare TVA : NL 824103099B01
   Serviciu Clienți : [email protected]
   numar de telefon :- 031-6301738

  INSTAGRAM