Luni-Vineri - 09:00-16:00
 
Aparate electrocasnice de
bucătărie de înaltă calitate,
proiectate pentru tine în Australia
 
"Așa cum spune o vorbă veche: plătești pentru CALITATE și CALITATEA trece testul timpului." - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

VĂ PREZENTĂM BLENDERUL OPTIMUM G2.1 PLATINUM SERIES BLENDER


G2.1

VĂ PREZENTĂM BLENDERUL OPTIMUM G2.1 PLATINUM SERIES BLENDER

PVR: 4.416 RON

OPTIMUM G2.1 PLATINUM INCLUZIUNI ȘI CARACTERISTICI:

 • Panou tactil (touchscreen) cu LED, simplu și elegant
 • Șase programe automate, cu o simplă apăsare de buton (one-push)
 • Precise, fine-tuned manual functionality
 • Funcționalitate de precizie, reglată cu exactitate
 • Recipient Eastman Tritan din Copoliester, fără PBA, aprobat de UL CE și FDAUL, cu capac și dop
 • Ansamblu multifuncțional de 6 lame din oțel inoxidabil pentru aplicații umede și uscate
 • Instrument pentru împins ingredientele (compactor) utilizat pentru o mai bună prelucrare și amestecare
 • Săculeț pentru Laptele din Nuci GRATUIT
 • O carte cuprinzătoare de rețete de 104 pagini GRATUIT
 • 30 de zile Garanție de returnare a banilor!
 • Acces la o echipă profesionistă de suport
 • Garanție Internațională

Pentru mai multe informații despre părți și incluziuni vă rugăm faceți click AICI

    Optimum G.21 Platinum Series   Vitamix Pro Series 500
Motor:   2,835 Wați   2 Peak HP Base Motor
Clasă:   Uz Casnic și Comercial   Uz Casnic
Lame:   Ansamblu de 6 lame   Ansamblu de 4 lame
Calitatea Lamei   Lame din Oțel Inoxidabil   Lame din Oțel Inoxidabil
Capacitate Recipient:   2 L   2 L
Aplicații Recipient:   Eastman Tritan Copoliester Fără BPA   Eastman Tritan Copoliester Fără BPA
Cuplaje Recipient:   Metal   Metal
Bază recipient/Cuplaje:   Metal   Metal
Panou Digital:   Da   Da
Cicluri de Funcționare Programate:   6 Programe Presetate   3 Programe Presetate
Greutate:   5.5 kg   5 kg
Garanție:   2 ani interne   7 Ani Garanție
    Optimum G.21 Platinum Series   Bledtec Designer 725
Motor:   2,835 Wați   1,725 Wați
Clasă:   Uz Casnic și Comercial   Uz Casnic
Lame:   Ansamblu de 6 lame   Ansamblu de 2 lame
Calitatea Lamei:   Lame din Oțel Inoxidabil   Lame din Oțel Inoxidabil
Capacitate Recipient:   2 L   1.7 L
Aplicații Recipient:   Eastman Tritan Copoliester Fără BPA   Eastman Tritan Copoliester Fără BPA
Cuplaje Recipient:   Metal   Metal
Bază recipient/Cuplaje:   Metal   Metal
Panou Digital:   Da   Da
Cicluri de Funcționare Programate:   6 Programe Presetate   6 Programe Presetate
Greutate:   5.5 kg   10.7 lbs
Garanție:   2 ani interne   8 Ani Garanție
ELECTRICE: Șase programe cu o singură apăsare pe buton care oferă abilitatea de a crea smoothie-uri, sorbeturi, lapte din nuci, supe și sosuri perfecte sau de a măcina nuci sau cafea. Control manual de precizie: oferă abilitatea de a seta timpul și viteza dorite, exact la parametrii doriți de dumneavoastră sau să pulsați întâi pentru o cremozitate sporită.
RECIPIENT: Recipient multifunțional pentru aplicații ude și uscate, include capac și dop
Recipient de 2L din Policarbonat rezistent la temperaturi înalte
PUTERE: Inovativa proiectare face ușoară curățarea Blenderului tău Optimum G21 - Platinum Series – nu este nevoie să îndepărtați lamele!
CURĂȚARE: 220-240V/50-60HZ
INCLUZIUNI: Compactor de sarcină grea, săculeț pentru lapte din nuci
DIMENSIUNI PRODUS: 20*21*51cm
PRODUCT WEIGHT: 5.6 KGS

FUNCȚII DOMESTICE

  • Smoothie-uri de Fructe Optimum este conceput pentru a face cele mai bune piureuri de fructe în ambele medii, cel domestic și cel comercial, spărgând gheața și fructele în câteva secunde.

  • Smoothie-uri VerziKale, salată verde, țelină, spanac, mentă, castravete, banane sau morcovi, Optimum se va asigura că smoothie-urile tale verzi vor fi fine și nu fibroase.

  • Macină nuci și boabe Ansamblul de 6 lame al lui Optimum îi permite să macine cu ușurință boabe întregi, fasole, orez și să frământe aluat de pâine gata de introdus în cuptor.

  • Zdrobește Gheața Motorul de clasă comercială de 3.8 Cai Putere îi permite lui Optimum să zdrobească mari cantități de gheață în câteva secunde, perfect pentru smoothie-uri, slushie-uri și înghețată.

  • Unturi din Nuci Ciocolată cu alune, unt de arahide, unt de migdale ... alegerea ta! Optimum va face cele mai delicioase unturi din nuci fără conservanți, folosind doar un singur ingredient.

  • Lapte din Nuci Se amestecă nucile cu puțină apă se filtrează și se servește ca un castron de lapte și cereale fără conținut de lactate naturale.

  • Înghețată din Fructe Congelate Optimum transformă fructele tale favorite întro înghețată fără grăsime sau conservanți, întrun bol nevinovat de înghețată.

  • Supe Calde Același blender care face înghețată poate face și fierbinți și aburinde din toate ingredientele naturale în mai puțin de 10 minute! Acest lucru este posibil datorită vitezei incredibile a lui Optimum ce îi permite blenderului să încălzească conținuturile cu ajutorul căldurii rezultate din frecare.

  • Creme tartinabile și Sosuri Chiar dacă preferați un hummus fin ca mătasea sau un sos de roșii grosier, Optimum este aici pentru a vă ajuta, oferindu-vă o gamă largă de creme tartinabile și sosuri din care puteți allege.

  • Sucuri din Fructe Proaspete Optimum este capabil să proceseze cu ușurință fructe întregi și legume, netăiate și nedescojite, creând un suc sănătos și plin de fibre. Cel mai bun dintre toate este faptul că... nimic nu se pierde, așa că procesul de curățare este rapid și ușor.

  • Cocktail-uri Cocktail-urile pot fi preparate agitându-le, amestecându-le sau procesându-le cu gheață pentru o recompensă înghețată în câteva secunde.

 • Omlete În același mod în care Optimum poate face supe aburinde, forța de frecare generată de lame poate și gări omlete superbe în câteva minute!

FUNCȚII COMERCIALE

  • Zdrobește gheața în câteva secunde Optimum este un Blender comercial puternic, capabil să atingă viteză foarte mare (rotații pe minut), zdrobind gheața în câteva secunde, producând băuturi fine, cu o consistență grozavă și fără bucăți.

  • Ușor de Reparat și Întreținut Componentele calitative și durabile produse de unul dintre cei mai renumiți producători din lume îi permit lui Optimum să facă față utilizării solicitante din barul sau cafeneaua dumneavoastră. În cazul putin probabil în care ceva nu merge bine, piesele de schimb sunt accesibile ca preț și ușor de găsit și reparația blenderului este simplă și directă, spre deosebire de cazul celorlalți competitori. Vă rugăm să rețineți faptul că exsistă centre de reparații disponibile în Australia dacă este necesară întreținerea de urgență.

  • Motor cu Perie de Carbon Patentat, Eficient și Durabil Motorul unic al lui Optimum variază consumul de energie electrică pe baza puterii necesară. Acest lucru îi permite blenderului să dureze mai mult decât majoritatea celor concurente, fără stricăciuni sau complicații pe parcurs.

  • Ansamblu de 6 Lame din Oțel Inoxidabil Echipat cu lame de producție japoneză, Optimum poate pulveriza cele mai groase ingrediente fără complicații și fără efort.

  • Protecție Inteligentă Împotriva Suprasolicitării Pentru durabilitate suplimentară, Optimum are o încorporat un senzor care oprește automat motorul atunci când este detectată utilizarea în exces, prelungind durata de funcționare a lui Optimum în timp ce evită eventualele defecțiuni. Dacă blenderul se declanșează și oprește vreodată - pur și simplu porniți-l din nou.

  • Reputație Utilizat în baruri de suc, cafenele și francize în Australia și în străinătate, Optimum s-a dovedit a fi un blender comercial de calitate înaltă, câștigând încrederea proprietarilor de afaceri din întreaga lume. Producătorul lui Optimum este de asemenea, foarte respectat, cu peste 30 de ani de experiență în industrie.

 • Ajutorul de la Froothie Froothie este specializat în crearea și dezvoltarea baruri de sucuri și cafenele din Australia și Noua Zeelandă, ceea ce ne-a permis să acumulăm experiență amplă în industria sucurilor și smoothie-urilor. Fiind clientul nostru și un proprietar mândru al lui Optimum, veți primi rețete gratuite de smoothie-uri și sfaturi de neprețuit cu privire la modul de a dezvolta un bar de sucuri și de a crește vânzările.


Creați smoothie-uri și sucuri pline de nutrimente cu o consistență cremoasă, delicioasă, în doar câteva secunde.Creați sorbet delicios de fin și sănătos.Măcinați diferite grâne și semințe cu ușurință și simplitateCreați lapte din nuci delicoase, fără produse lactate provenite de la animale, lapte din soya și multe alteleCreați supe fierbinți, fine și cremoase, pline de nutrimente.Creați creme tartinabile, sosuri dressing-uri și marinate realizate în casă în câteva secunde

* Campuri Obligatorii

4.416 RON

4.416 RON

* Prețul include TVA, exclude costurile de livrare

VĂ GARANTĂM SATISFACȚIA – 30 DE ZILE GARANȚIE DE RETURNARE A BANILOR
CLICK AICI PENTRU MAI MULTE INFROMAȚII… VEȚI FI UIMIȚI!

CEA MAI AMPLĂ GARANȚIE DIN INDUSTRIE INCLUDE
MOTORUL ȘI PĂRȚILE, GARANȚIA ȘI SERVICIUL CLIENȚI

 • INTRODUCERE

  Modern, sofisticat și foarte practic - Blenderul Optimum G2.1 - Platinum Series este cel mai avansat blender din gama de aparate Optimum.

  Furnizorul nostru, Optimum Appliances, este o companie de origine Australiană care și-a construit reputația prin dezvoltarea produselor de talie mondială, care sunt distribuite pe tot globul via Froothie. Și-au câștigat reputația în mare parte datorită timpului investit în cercetarea nevoilor clientului și apoi prin realizarea tuturor acțiunilor posibile pentru a atinge un rezultat final de înaltă calitate.

  De exemplu, am întrebat cei mai ocupați clienți ai noștri, cei mai exigenți, ce au nevoie cu adevărat de la blenderele lor. Ei ne-au spus că doresc un apparat inteligent care să creeze smoothie-uri, supe și alte preparate proaspete, sănătoase pe cât de repede și simplu posibil. La fel de important, totuși nu au dorit ca toată inteligența să ajungă la un cost al eleganței.

  Bun venit la Blenderul Optimum G2.1 - Platinum Series: inteligent, cu funcționalitate versatil la atingerea unui buton – toate într-un pachet exterior uimitor, plin de stil.


 • DE CE OFERIM BLENDERUL OPTIMUM G2.1 - PLATINUM SERIES?

  Scopul Froothie este simplu: De a ajuta oamenii să aibă un mod de viață mai sănătos în timp ce promovăm gama exclusive de aparate Optimum. Știm că menținerea sănătăţii și consumarea celor mai proaspete și hrănitoare alimente nu sunt aspecte negociabile pentru dumneavoastră. Cum altfel ați putea găsi energia necesară pentru a putea ține pasul cu un program atât de încărcat?

  Cu toate acestea, același program înseamnă și că aveți nevoie ca procesul de pregătire a alimentelor să fie cât mai simplu și ușor posibil. Știm, de asemenea, că ați ajuns într-un moment în viața dumneavoastră în care forma este la fel de importantă ca și funcția. Asta înseamnă că trebuie să vă placă aspectul aparatului pe blatul dumneavoastră la fel de mult ca modul în care funcționează.

  Optimum Appliances a lucrat cu dedicare pentru a proiecta un blender care să poată bifa toate căsuțele: intelligent și versatil, cu un aspect futurist, elegant și modern. Rezultatul: Blenderul Optimum G2.1 - Platinum Series unde calitatea și versatilitatea întâlnesc un design unic și plin de stil.

 • BENEFICII CHEIE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

  Este grozav să știi că exteriorul din oțel inoxidabil al Blenderului tău Optimum G2.1 - Platinum Series se va potrivi de minune cu decorul bucătăriei dumneavoastră. Totuși aspectul nu reprezintă totul. Veți fi încântat să descoperiți mai multe funcții “inteligente și versatile”, și vedeți aici la ce ne referim:

  • Un ecran tactil LED:Acest display clar, neaglomerat face ca selectarea opțiunii corecte din meniu să fie o briză.
  • Șase programe la atingerea unui buton (one-push button): Creați smoothie-uri perfecte, sorbeturi, lapte din nuci, supe, sosuri sau măcinați nuci ori cafea…fiecare la o singură apăsare a butonului.
  • Control manual precis, reglat cu exactitate:Abilitatea de a seta timpul și viteza exact la paramentrii pe care îi doriți sau pulsați întâi pentru cremozitate crescută..
  • Un recipient ud/uscat mare: Nu este nevoie de recipient separate pentru diferite tipuri de procesare.
  • Ușor de curățat:Proiectarea inovativă face ușoară curățarea Blenderului dumneavoastră Optimum G2.1 - Platinum Series – nu este nevoie să îndepărtați lamele!

  Desigur, ca la orice aparat Optimum, siguranța este un emelent cheie. De aceea Blenderul Optimum G2.1 - Platinum Series dublează măsurile de siguranță – cu o protecție de supraîncălzire pentru motor și o protecție electrică pentru aparatul în sine.

 • Promisiunea Noastră

  Beneficiile de a fi client Froothie se extend mult timp după comandarea Blenderului dumneavoastră Optimum G2.1 - Platinum Series. În timp ce noul blender oferă simplitate la atingerea unui buton, mereu va exista ceva mai mult ce puteți face cu acesta, deci veți dori ghidare și suport constant pentru a profita la maximum de apparat.

  De aceea ne asigurăm că echipa noastră de suport este disponibilă pentru dumneavoastră atunci când aveți nevoie de ea. Sistemul de Suport și Garanție Froothie este disponibil 24/7 permițându-vă să cereți asistență oricând pe parcursul zilei.

  În plus, ca și client Froothie, primiți o perioadă de testare unică de 1 lună când achiziționați Blenderul dumneavoastră Optimum G2.1 - Platinum Series. Dacă nu sunteți mulțumit de noul blender din ORICE motiv, contactați Froothie în timp de 30 de zile. Vă vom returna banii fără întrenări suplimentare.

 • Sumar

  Am putea lăuda Blenderul Optimum G2.1 - Platinum Series ad infinitum… Oricum, nu există un mod mai bun de a aprecia combinația perfecta între formă și funcție, decât experimentarea modului de operaree a acestuia în propria dumneavoastră bucătărie.

  Este destul de puternic pentru a fi utilizată într-un bar de sucuri, destul de versatile pentru o cafenea cu pretenții și destul de elegant pentru a contribui la cel mai rafinat décor de bucătărie. Pe scurt Blenderul Optimum G2.1 - Platinum Series este îmbinarea perfectă pe care o căutați, între stil și substanță.

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • număr înregistrare TVA : NL 824103099B01
  Serviciu Clienți : [email protected]
  numar de telefon :- 031-6301738

INSTAGRAM