Luni-Vineri - 09:00-16:00
 
Aparate electrocasnice de
bucătărie de înaltă calitate,
proiectate pentru tine în Australia
 
"Așa cum spune o vorbă veche: plătești pentru CALITATE și CALITATEA trece testul timpului." - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

 


Standard de calitate

 

Producători

La Optimum® folosim cei mai buni producători disponibili pentru producția noastră de blendere de înaltă calitate, storcătoare lente și procesatoare de alimente, împreună cu fabrica de clasă mondială exclusivă din Taiwan. Ne supunem furnizorii la cel mai riguroase audituri de omologare a calității înainte de a introduce un produs. Facilitățile unde noi producem sunt certificate ISO9001 și aprobate iar produsele au obținut acreditarea UL, CE, EMC și IEC . 

Optimum este un brand bine definit iar fabricile noastre dețin o combinație de cunoaștere și reputație de peste 120 de ani în industrie. Continuăm să menținem calitatea în toată această afacere și să aducem produsul la standardele noastre exigente. La Optimum® angajăm o echipă de aprovizionare calificată pentru a lucra cu furnizorii în relațiii reciproc avantajoase, deoarece lucrând îndeaproape cu aceștia, scopul nostru comun poate fi mai concentrat pe asigurarea calității produselor.

 
 În primul rând calitatea

Ne mândrim cu furnizarea unei game remarcabile și a unei performanțe superioare a produselor. Preferăm să ne concentrăm pe o calitate excelentă atât a produselor cât și a serviciilor, decât să concurăm doar în ceea ce privește prețul. Suntem încrezători în capacitatea noastră de a oferi termeni de garanție mai buni ca ai altor produse de pe piață, pentru a permite clienților noștri să facă o alegere în cunoștință de cauză, bazată pe fiabilitate excelentă și costuri.

Suntem mândri de faptul că produsele noastre calitative cu o varietate largă de opțiuni și serviciul clienți superior ne consolidează brand-ul constant. Vom continua să creștem lista noastră de consumatori satisfăcuți. Suntem angajați în a vă ajuta să aveți ziua un pic mai lină, mai creativă și plină de savoare, prin stilul inovator si funcțiile blenderelor, storcătoarelor și procesatoarelor noastre de alimente.

 

Atenția noastră concentrată pe calitate și durabilitate înseamnă că fiecare aparat este fabricat cu precizie, complet testat la fabricile noastre înainte de a fi expediat la distribuitori și retestat înainte de a fi trimis clienților. Serviciul nostru de suport post-vânzare este de neegalat, cu planuri de a lansa primul centru de service online din lume care oferă clienților suport instantaneu pe durata de viață a blenderelor lor.

 

Testarea de produse

Orice noi producători sunt obligați să furnizeze certificările proceselor lor de afaceri și de calitate și sunt testați riguros în toate aspectele legate de afaceri înainte de a deveni furnizori autorizați. Rapoartele actualizate sunt obligate să furnizeze noi CE și EMC pentru Optimum® la fiecare 2 ani.

Cerințele noastre stricte solicită ca aceștia să efectueze testările cu un laborator de certificare și partener recunoscut la nivel global pentru a asigura menținerea celor mai bune standarde de calitate. În plus, furnizorii nostri actualizează cu ISO9001 informațiile pentru audit anual, în vederea asigurării că acestea sunt în conformitate calitativ, verificând standardele prin diverse procese.

Atenția noastră la detalii este imaculată, de la cel mai mic de șurub până la motoarele din aparatele noastre sau ambalaj. Totul este planificat metodic, prelevate mostre și testate înainte ca produsul să fie lansat pe piață.


Aprobări

Cerem ca Testarea de calitate a standardelor de siguranță să fie realizată de SGS. SGS reprezintă una dintre cele mai mari și mai respectate afaceri de conformitate a standardelor la nivel mondial și efectuează raportarea amănunțită și nepărtinitoare pe toate produsele noastre. Niciun cost nu este tăiat pentru a ne asigura că acestea sunt nu numai de înaltă calitate, ci sunt și sigure pentru piețele din întreaga lume.

 

Comparație

Investim semnificativ în analiza concurențială a pieței, facem comparații controlate între produsele concurente și ale noastre, chiar până la demontarea motoarelor și testarea aspectelor cum ar fi rezistența și continuitatea. Spre deosebire de mulți dintre concurenții noștri, rezultatele acestor teste se bazează pe performanță reală într-un mediu de operare.

 

Suport

Începând cu serviciul de top oferit clienților noștri, Optimum® se adresează doar distribuitorilor care pun accentul pe servirea și ajutarea clienților. Suntem atât implicați în serviciul de asistență clienți încât efectuăm controale aleatorii, utilizăm cumpărători misterioși, testând angajamentul față de acest serviciu și cunoștințele despre produsele noastre.

 

De asemenea, suntem în măsură să furnizăm garanții de vârf pentru produsele noastre. Această încredere vine din calitatea de neegalat de a construi produse ce se întorc extrem de rar pentru defecte. În cazul în care se constată defecte de fabricație, vom efectua un proces minuțios de anchetă care va descoperi problema și ne vom asigura că este imediat rectificată.


Îmbunătățirea continuă

 

Noi nu suntem doar dedicați îmbunătățirii mărcii noastre, ci o lăsăm să vorbească de la sine prin produsele pe care le vindem. Promisiunile sunt justificate de calitatea produselor și dedicarea echipei noastre. Îmbunătățirea continuă este afacerea noastră, nu doar un departament sau o politică.

 contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • număr înregistrare TVA : NL 824103099B01
  Serviciu Clienți : [email protected]
  numar de telefon :- 031-6301738

INSTAGRAM