Luni-Vineri - 09:00-16:00
 
Aparate electrocasnice de
bucătărie de înaltă calitate,
proiectate pentru tine în Australia
 
"Așa cum spune o vorbă veche: plătești pentru CALITATE și CALITATEA trece testul timpului." - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
Întrebări frecvente despre Optimum
 

Care sunt funcțiile lui Optimum?

UZ DOMESTIC: Cu un ansamblu multifuncțional de lame și o viteză uimitoare ce atinge 48,000 rpm, Blenderul Optimum©  este capabil să îndeplinească un număr mare de funcții de preparare a hranei cum ar fi amestecarea, tăierea sub formă de cuburi, prepararea piureului, tocarea, mixarea, măcinarea, încălzirea, înghețarea și baterea diferitelor alimente. Optimum poate amesteca orice, de la fructe și legume la boabe de cafea, gheață, diverse condimente dar și carne, așa că indiferent dacă dorești să prepari o supă fierbinte sau un bol de înghețată, un smoothie verde sau un întreg prânz, Optimum este potrivit pentru tine. Motorul puternic și lamele rapide pot suporta mâncare fierbinte, înghețată sau la temperatura camerei. Optimum este cu siguranță aparatul de bucătărie caracterizat prin excelență și distincție.

UZ COMERCIAL: Motorul de 2,238 - 2,611 Wați al lui Optimum poate suporta sarcinile grele de la un bar sau de la o cafenea, poate sparge gheață și face cele mai gustoase smoothie-uri și sucuri în câteva secunde. Nu există sorbit sau mestecat atunci când folosim Optimum, deoarece viteza și puterea motorului semnifică faptul că fiecare băutură va avea o consistență fină pentru asigurarea constantă a satisfacției clientului. Optimum este echipat cu un panou automat cu timp de mixare de 20, 35 și 45 de secunde sau cu un control al vitezei variabil, permițând utilizatorului să lase băutura nesupravegheată doar apăsând un buton, sau să îndeplinească funcții mai delicate prin rotirea unui cadran. Drăguț și simplu!


Ce îl deosebește pe Optimum de alte blendere de uz casnic? Optimum este un blender de clasă comercială, depășind performanțele și durata de viață a blenderelor de uz casnic în timp ce oferă sucuri de calitatea celor de la barurile de fructe și mese de calitatea celor de la restaurant.

Blenderele comune de uz casnic nu au aceeași putere cu care este construit fiecare blender Optimum pentru a putea executa o varietate de funcții necesare în bucătărie. Când achiziționați un blender există 3 componente la care trebuie să fiți atenți: puterea motorului, viteza lamelor și nivelul de zgomot. Optimum are un motor enorm care poate ajunge la o putere de 2,611 Wați. Lamele ajung la o viteză de 48,000 rpm iar nivelul de zgomot este unul minim de 80-90 decibeli.


Ce se întâmplă dacă blenderul nu se ridică la nivelul așteptărilor noastre?

Compania oferă clienților o perioadă de probă, cu posibilitatea returnării blenderului în timp de 30 de zile de la data de pe chitanța primită la achiziționare pentru o returnare completă a banilor. Aceasta vă permite să testați blenderul în propria bucătărie înainte de a decide dacă îl păstrați. Astfel demonstrăm încrederea noastră în calitatea și performanța blenderului. Un alt stimulent oferit de Froothie este reducerea considerabilă de mai mult de 40%. Această reducere de preț este menită să crească reputația companiei în Australia și peste granițele ei, primind astfel recunoștință și devenind un competitor major într-o industrie monopolizată. 


De ce Optimum este mai scump decât blenderele obișnuite de uz casnic?

Optimum deține statutul de blender profesional de sarcină mare, de uz comercial. La un preț ce variază între 1909 RON și 2840 RON, costă puțin mai mult față de blenderele de uz casnic, însă este un dispozitiv de înaltă calitate ce va dura o viață (garanție de 10 ani pentru uz domestic), stabilindu-se de la sine ca find însoțitorul tău Numărul 1 în bucătărie. În definitiv se spune că trebuie să  "economisim bani fără a face sacrificii în ceea ce privește calitatea". Optimum transpune cu siguranță acest concept. 


Cum concurează Optimum cu procesatoarele de mâncare obișnuite?

Optimum a fost proiectat și îmbunătățit de-a lungul timpului pentru a fi capabil să îndeplinească mai multe funcții de amestecare față de aparatul dumneavoastră obișnuit pentru procesat hrană, având ca scop depășirea așteptărilor dumneavoastră. Ansamblul de 6 lame se poate roti la viteze uimitoare pentru a se asigura că prepararea mâncării are loc cu eficacitate, în timp ce demonstrează că utilizarea lui este foarte ușoară și curată.

Opțiunea de a toca mâncarea este disponibilă și dacă folosiți Optimum cu funcția de pulsare a alimentelor treptat, pentru a evita supra-procesarea.
 

Cum funcționează mecanismul de preparare a alimentelor fierbinți/reci al lui Optimum?

Optimum este un aparat unic capabil să congeleze înghețata sau să încălzească supa. Pentru procesarea alimentelor fierbinți, Optimum are opțiunea de a amesteca la viteză MARE, învârtind cele 6 lame din oțel inoxidabil la viteza de 44,000-48,000 rpm  pentru a produce căldură prin frecare. În câteva minute supa sau alte feluri de mâncare vor putea fi servite aburind. Cât despre funcția pentru ingrediente înghețate, mulțumită acelorași lame de mare viteză acestea sunt măcinate rapid, fără să se topească, permițând amestecului să înghețe din nou.

Vă rugăm rețineți faptul că funcțiile comerciale ale lui Optimum de amestecare timp de 20, 35 și 45 de secunde îi permit să facă băuturi ce includ smoothie-urile și sucurile fără a încălzi conținutul. Aeastă funcție, disponibilă doar blenderelor comerciale, îi permite lui Optimum să funcționeze la diverse viteze, încetinind și accelerând în mod automat pentru a se asigura că nu se produce căldură prin frecare. 


Care sunt instrucțiunile de curățare pe care ar trebui să le urmăm în cazul aparatelor Optimum?

Optimum este un aparat foarte ușor de curățat. Pentru barurile de sucuri care fac băuturi și smoothie-uri o clătire rapidă cu apă este tot ce trebuie făcut. Când pregătiți mese mai sofisticate cum ar fi supe sau sosuri, setați aparatul pe viteză mare între 30 și 60 de secunde în timp ce umpleți recipientul cu apă și detergent de vase, după care clătiți și uscați.

Pentru celelalte suprafețe o simplă ștergere cu o lavetă udă este suficientă. Vă rugăm să rețineți că Optimum nu se poate spăla în mașina pentru spălat vase și vă rugăm să evitați folosirea obiectelor abrazive în curățarea lui.


Există rețete disponibile pentru Optimum?

Dat fiind faptul că veți avea în posesia dumneavoastră un aparat pentru gătit atât de puternic, Froothie le oferă tuturor clienților o carte de rețete de 83 de pagini plină cu cele mai gustoase băuturi și preparate aflate la dispoziția dumneavoastră. Optimum este capabil să producă toate tipurile de preparate, de la unturi delicioase din nuci până la înghețate gourmet, la sosuri, supe calde și un smoothie plin de nutrienți pentru fiecare zi a verii. Nu există limite, iar fără a dori să influențeze aventurile dumneavoastră culinare, cartea de bucate de la Froothie vă va încânta papilele gustative la maximum cu fiecare rețetă special concepută pentru Optimum.

Pentru clienții comerciali, Froothie pune la dispoziție o rețetă simplă folosită ca ghid în baruri cu sucuri și în cafenele pentru a realiza smoothie-uri și băuturi cu gheață zdrobită geniale. Rețeta a fost dezvoltată de cei mai experimentați membri care au ajutat la dezvoltarea francizelor cum ar fi Boost Juice și Pure Natural.


Sparge Optimum pereții celulari pentru a elibera enzimele?

Da, Optimum sparge pereții celulari din alimentele crude pentru a face enzimele mai bio-disponibile. Fără nevoia de a procesa molecule mari de mâncare, intestinele au mai puțin de lucru. Mai multă energie poate fi concentrată pe alte organe care ar putea fi bolnave sau toxice. Valoroase substanțe nutritive blocate în pulpa, coaja și semințele fructelor sau legumelor nu pot fi absorbite așa ușor când aceste mâncăruri sunt pur și simplu mestecate. Optimum transformă acele alimente în particule microscopice pentru a elibera beneficiile lor nutriționale dar și aromele delicioase.


Care sunt diferențele între diferite tipuri de modele Optimum?

Optimum 9200 - a 2 a Generație este perfect pentru a face smoothie-uri, sucuri, unturi din nuci, supe calde, înghețată, sosuri, creme tartinabile etc. Optimum 9200 - a 2 a Generație vine cu o Garanție opțională de 10 ani și fiind un blender de tip comercial va dura exact acest număr de ani fără să întâmpinați probleme.
 
Optimum 9400 este identic lui Optimum 9200 - a 2a Generație, produs din aceleași piese calitative și durabile. Principala diferență este funcționalitatea: indicată pe ecran (9400) vs. butoane (9200 - a 2 a Generație).Beneficiul în primul caz este acela că aveți mai mult control, iar în cazul butoanelor beneficiul este funcția automată de temporizator (timer) care este extraordinară pentru smoothie-uri și sucuri pregătite pe fugă.
 
Beneficiul afișajului pe ecran al lui 9400 îl reprezintă controlul mai bun, iar cel al lui 9200 - a 2 a Generație cu butoane este temporizatorul automat ideal pentru smoothie-uri și sucuri preparate pe fugă.

Ambele modele sunt perfecte pentru a face smoothie-uri, sucuri, unt de arahide, supe calde, înghețată, sosuri etc. Ansamblul de 6 lame al ambelor modele este mai lung decât al celorlalte blendere, ceea ce le permite să aibă capacități superioare de tocare, feliere și măcinare, fiind perfecte pentru utilizatorii casnici. Funcția timer a lui 9200A (a 2 a Generație) este o altă facilitate pentru utilizatorii ocupați care doresc un smoothie rapid pe picior de plecare!

Ambele modele sunt de blendere de mare viteză de clasă comercială și pot fi utilizate în casnic sau în cafenele/restaurante.

Funcția de temporizator a lui 9200 - a 2 a Generație este o altă caracteristică grozavă pentru utilizatorii ocupați care doresc un smoothie rapid pe picior de plecare!
 
Optimum 9900/9900A  este o piesă de bază de uz comercial pentru baruri de sucuri producând sute de băuturi pe zi. 9900/9900A este mai puternic și mai rapid ca orice alt blender din industrie și va îndeplini aceleași funcții menționate mai sus dar la o viteză puțin mai mare. Puterea adițională nu va face o mare diferență folosită la nivel casnic, însă reprezintă un avantaj pentru clienții noștri comerciali mari. Diferența de viteză (44,000 vs. 48,000 rpm) nu va crea deosebiri în procesul de amestecare. 9900/9900A este conceput în principal pentru băuturi și deși este capabil să execute aceleași sarcini ca 9200 - a 2 a Generație și 9400 într-un mediu casnic, nu este proiectat pentru acest scop. 

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • număr înregistrare TVA : NL 824103099B01
  Serviciu Clienți : [email protected]
  numar de telefon :- 031-6301738

INSTAGRAM