Luni-Vineri - 09:00-16:00
 
Aparate electrocasnice de
bucătărie de înaltă calitate,
proiectate pentru tine în Australia
 
"Așa cum spune o vorbă veche: plătești pentru CALITATE și CALITATEA trece testul timpului." - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
proven-logo
Toate recenziile noastre sunt verificate și validate.

Pentru a contracara tendința de recenzii false ce abundă pe internet, Froothie a făcut echipă recent cu Proven Credible, un terț specializat în verificarea mărturiilor, pentru a ne asigura că toate mărturiile noastre sunt verificate și legitime.

Acesta este un alt pas care demonstrează angajamentul nostru strict de a respecta Secțiunea 29 din actul Competiției și al Consumatorului 2010: "O persoană nu trebuie să facă o reprezentare falsă sau înșelătoare privind o recenzie făcută de către orice persoană sau să facă orice reprezentare care pretinde a fi o astfel de recomandare."

Comentariile clienților despre produsele și serviciile noastre pot fi găsite și pe pagina noastră de Facebook făcând click aici.

 

Mărturiile clienților noștri

Am încercat un număr de blendere de mare viteză și m-am decis în privința celui pe care îl ador, recomand cu încredere și vând: Optimum 9400. Am utilizat un Blendtec puternic promovat, însă rezultatul nu a fost nici pe departe la fel de bun ca cel obținut cu Optimum 9400 (1/4 din preț).” Citește comentariul întreg pe : Kimmithgone NZ Hempseed Oil
-Kim Renshaw


Motivul pentru care m-am hotărât asupra lui Optimum 9400 (și pe care ulterior am decis să îl împărtășesc cu voi) este că, după ce am analizat prețul, calitatea, versatilitatea, serviciul de vânzări, certificările și garanțiile, Optimum s-a dovedit a fi pe primul loc după părerea mea. Citește comentariul întreg pe: Health Yeah
-Hannah Horton

Am dorit să găsesc un blender pe care să îl pot stoca în magazinul meu online corespunzător lui Vitamix în privința calității și un blender pe care familiile chiar să și-l poată permite. De asemenea am vrut să mă asigur  punând numele meu în spatele a ceva.. că aceste blendere își vor face treaba mai ales știind cum să le folosim!” Citește comentariul întreg pe: The Raw Food Mum
-Sarah Nolan

Dovada se află în rezultate, în acest caz, Optimum strălucind printr-un delicios suc de mere și morcov, ce a alunecat pe gât ca o recompensă!” Citește comentariul întreg pe: T3 Magazine
-Max Parker


Sunt atât de impresionată de Storcătorul Lent Optimum 400 și de blenderul Optimum 9400, încât am fost de acord să devin un ambasador de brand pentru aceste produse. Citește comentariul întreg pe: Natural Juice Junkie
-Neil Martin

Am încercat diverse branduri cu prețuri diferite iar Optimum este de departe cel mai bun dintre toate.
Citește comentariul întreg pe: Food For Thought (Health Coach)
-Samantha Baird


Permiteți-mi să încep această recenzie prin a spune că Optimum 9200- a 2 a Generație este cel mai bun blender pe care l-am avut vreodată… şi am avut destul de multe. Citește comentariul întreg pe: Om Nom Ally

-Alison Murray

Trebuie să spun că, pentru cineva care face primii pași în lumea sucurilor și se gândește să își cumpere primul storcător, cred că acesta este cel perfect! Folosesc Optimum 400 de aproape o lună! L-am testat folosind toate verdețurile la care te poți gândi dar și legumele comune utilizate zilnic! Citiți tot comentariul pe: Review on the Optimum 400
-Sarah The Raw Food Mum


Sunt uimit! Am comandat un 9400 Miercuri seara și a ajuns Luni dimineața! Îl ador!

 

 

Abia ce am primit Optimum 9400…Ui-Mi-Tor..am făcut cel mai bun suc din lume.. morcov, căpșune, coacăze, portocale.. kale, spanac, pudră proteică Isa. Spirulină. Gheață.. le-am amestecat pe toate ..și gata! Sunt foarte fericită! E fantastic! Abia astept să încerc…totul…mulțumesc Froothie...voi spune despre asta tuturor...

 


Doar ca o reactualizare... Optimum 9400 mi-a fost livrat acum aproximativ o lună și a fost utilizat aproape în fiecare zi. În principal fac băuturi din fructe/legume dar aștept cu nerăbdare să devin mai îndrazneață. Inițial am fost puțin preocupată de cheltuieli, dar mă bucur că am luat decizia corectă. Puterea acestuia e uimitoare!” 

 

Bună echipă Froothie, tocmai am primit blenderul 9400, l-am și folosit deja făcând o rețetă din cartea primită odată cu acesta. Un blender minunat, mulțumesc pentru serviciul și produsul bun oferite. Ian Howell.

 

 


Wow- am făcut cel mai minunat tort de zmeură crud în această seară cu aparatul meu 9200- a 2 a Generație. Am folosit o rețetă de pe Rawtarian și este pur și simplu delicioasă! Așa usor în blenderul meu :-)

 

 

 


Iubesc, pur și simplu iubesc aparatul meu optimum 9200 a 2 a Generație ! Acesta este Maxi, fiul meu în vârstă de 8 luni, savurându-și sucul verde de dimineață. A băut câte unul în fiecare zi în ultima lună. Este suplimentul lui zilnic de vitamine!

 Cea mai bună prietenă a mea a ajuns astazi. Ea fiind înfrigurată și udă, am decis să îi fac supă de porumb. Mulțumim celui care a pus rețeta pe Site-ul Froothie.

 

 


Imi iubeeeeesc aparatul Optimum 9400! :-)” 

 Îmi ador Froothie-ul! Mulțumesc băieți!:-) Vor urma multe videoclipuri grozave. http://www.youtube.com/watch?v=3FfuUIIaNic

 “Micul dejun gata în mai puțin de 20 de secunde!”

 

 


Vă mulțumesc foarte mult pentru serviciile uimitoare oferite atât de aproape de Crăciun! Barul de smoothie-uri  de Crăciun pentru micul dejun a fost un imens succes. Blenderul în sine este incredibil- rapid, puternic și face totul fin. Acum bem zilnic astfel de băuturi iar copiii în particular le adoră! Mulțumesc încă o dată!

 Froothie, sunteți uimitori! Lucrând în retail, primim rareori complimente când le oferim clienților un serviciu excepțional. Dar voi meritați din plin.
Am plasat comanda mea de Optimum 400 pe data de 23. Am fost atât de încântată să văd că pachetul a ajuns chiar a doua zi, în Ajunul Crăciunului!
Îmi ador noul blender, face băuturi cu mango fantastice!

 

 

Las foarte rar comentarii. Froothie va fi excepția deoarece serviciul clienți și produsul pe care l-am cumpărat de la ei sunt excepționale. Am cumpărat un Optimum 9400. Îl am de aproape 8 zile. Este atât de eficient și motorul atât, atât de puternic încât este uimitor. Avea o ciupitură mică pe marginea capacului și Froothie l-a înlocuit fără ezitare. Blenderul în sine practic lichefiază hrana până la cele mai înalte standarde. Este mult mai ușor pentru mine să consum mâncăruri crude, proaspete, neprocesate. Îmi este destul de greu să exprim într-un mod cât mai constructiv ceea ce cred despre acest produs.

Știu că starea mea psihică dar și cea fizică se pot îmbunătăți doar pentru că acest produs oferă exact ceea ce promite. Băuturile mele sunt fine, de nota zece. Procesarea hranei este de asemena foarte rapidă. Spre deosebire de celălalt blender (scump) al meu, Optimum pare să proceseze până la un nivel înalt în interiorul recipientului, astfel încât conținutul se mixează complet. În cel vechi existau bucăți rămase pe fundul vasului care nu se amestecau decât atunci când adăugam apă- ceea ce nu imi doream să fac de cele mai multe ori.

Face unt și lapte de migdale fară efort. Este foarte satisfăcător să vezi o companie cu adevarat orientată spre client și să testezi eficiența acestui blender. Vă mulțumesc Froothie! Elizabeth
-Elizabeth Illari (Darlington, WA)


Aș putea recomanda acest blender oricui, având în vedere faptul că poți face aproape orice cu el. Fie că vrei să crești cantitatea de mâncăruri crude, să faci propriile sosuri, să creezi deserturi delicioase sau chiar să faci cocktail-uri fructate, atunci acest aparat este pentru tine. Citiți tot comentatiul pe: Girl on Greens
-Mikayla Phiefer


Ca și vegetarian iubesc băuturile simple și sănătoase cu fructe întregi, nuci, curmale și verdețuri. Blenderul meu anterior putea doar să transforme aceste ingrediente într-o băutură dură! Optimum le amestecă perfect cât ai clipi. În plus arată foarte bine, nu este zgomotos și se curăță incredibil de usor. Optimum e cel mai tare!

-Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)


Bună Roy si bună Echipei de la Athena Solutions, aș vrea să precizez că am primit aparatul meu Optimum iar sprijinul oferit de echipa voastră a fost confortant. Blenderul a avut o performanță cu adevarat bună. Omogenizează frumos, face smoothie-uri geniale, până și supă caldă. Am avut un Vita-mix de la fiica mea în timp ce trebuia să mă decid ce blender voi cumpăra și Optimum a fost la fel de bun, a făcut tot ceea ce Vita-mix face, așa că sunt foarte mulțumit de rezultat iar prețul este mult mai atractiv, cu aceeași garanție de 7 ani. Mulțumim foarte mult!
-Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)


As vrea în primul rând să vă mulțumesc pentru înalta calitate a serviciului oferit clienților. Încă de la început ați fost de foarte mare ajutor cu informațiile și sfaturile de care am avut nevoie. De asemenea aș dori să remarc cât de usor poate fi contactată compania dumneavoastră.

În al doilea rând aș vrea să precizez cât de mulțumită sunt de Optimum. Înainte foloseam un blender standard cumpărat nou-nouț, care după o lună de utilizare a explodat. Prepar destul de multe smoothie-uri și aveam nevoie de ceva mai durabil. După ce am folosit Optimum pentru prima dată am fost foarte mulțumită de cât de rapid și ușor a fost. Smoothie-urile sunt de o consistență fină și au un gust grozav. Salvează timp și face ca utilizarea lui să fie mai atractivă de folosit în mod regulat.. Pot amesteca totul în doi timpi și îmi dau seama că vreau sa fac mai multe. Îl ador pur și simplu și mă laud cu el încă de când l-am cumpărat.

Beau, în timp ce vorbim, un smoothie făcut în această dimineață. Nu mi-am putut opri zâmbetul dimineață deoarece am amestecat o mulțime de ingrediente atât de rapid, ceea ce m-a atras și mai mult, eu fiind, ca majoritatea oamenilor, foarte ocupată, timpul meu fiind prețios.

După ce a vazut aparatul meu Optimum, prietena mea a devenit interesată de cumpărarea unui blender și a achiziționat unul la fel în ziua următoare. Sunt sigură că oricine cumpără aparatul Optimum va fi extrem de fericit, ca și mine!

Mulțumesc încă o dată!
-Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)


Dragă Froothie, îți mulțumesc pentru organizarea promptă a livrării noilor blendere Optimim. Am fost deosebit de impresionați de serviciul oferit clienților și aș recomanda Athena Solutions fară ezitare. Comunicarea din partea ta și a lui Roy a fost remarcabilă, toate întrebările noastre au primit răspunsuri prompte și a fost revigorant să colaborez cu o companie ce are competențe de serviciu clienți atât de bune...

-Gary Griffith (Floreat, WA)


Vă mulțumesc petru blender, îl ador...intenționam să cumpăr un Vitamix dar răsfoind site-ul vostru am hotărât să aleg aparatul de la voi și sunt foarte fericită deoarece cu Vitamix aș fi putut face doar sucuri, nu și unturi de alune sau smoothie-uri. Este nemaipomenit! Îl folosim în fiecare zi.
-Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)


Îmi ador Optimum-ul!! Aș vrea să vă mulțumesc mult pentru că mi-ați vândut un aparat atât de bun, îmi iubesc blenderul atât de mult. M-a facut să mănânc mult mai sănătos!
-Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)


Bună! De îndată ce am primit blenderul mi s-a părut cutia foarte ușoară și eram îngrijorat că va fi mic, însă când am deschis-o am fost plăcut surprins de dimensiunile bazei sale. Nerăbdator fiind, am încercat apoi să prepar milk shake-ul preferat, cel cu banane…nici un stres...am rupt o banană în bucăți mari peste care am adăugat 200 ml de lapte și le-am amestecat pentru 35 de secunde; deci sunt impresionat, nu a rămas niciun semn de reziduu, acesta fiind cel mai bun rezultat pe care l-am obținut vreodată și doar în 35 de secunde. Foarte impresionat, abia astept sa fac cocktail-uri în acest sfârșit de săptămână.
PS: Este ușor de curățat, pui apă în el, îl pornești pentru 10 secunde, îl scuturi și apoi îl poți lăsa la uscat. 

-Anthony Butler (Bendigo, VIC)


Sunt încântată să vă anunț că blenderul a sosit astăzi! Este absolut fantastic! Apreciez profund profesionalismul de care ați dat dovadă față de mine- nu voi ezita să recomand blenderul Optimum sau Froothie/Athena Solutions tuturor cunoscuților!
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor!
-Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)


Dragă Roy,

Am primit blenderul (livrat la serviciu) Joi. Întregul birou știa că trebuie să ajungă- nu mi-am putut opri entuziasmul în timp ce îl așteptam. În pauza de masă am fugit până la piață și am luat câteva legume și fructe ca ingrediente. Anticiparea era ridicată. Am preparat două sucuri pentru a le împărți cu colegii; o incredibilă băutură Popeye facută din castravete, măr verde, ghimbir, mentă, lime și spanac iar cealaltă din papaya, mango, struguri și mentă. Ambele au fost delicioase și au avut o textură deosebit de fină.

Abia așteptam să ajung acasă și să încerc amestecuri cu gheață. Odată ajunsă am făcut un alt suc de legume, un frappe de fructe și un Freddo Espresso. Acum dacă nu știți ce sunt acestea, există o poză atașată mai jos. Pur și simplu un shot sau două de espresso, zahăr sau miere și gheață mărunțită fin. Genial!

Sunt foarte încântată de blenderul Optimum și abia aștept să încerc noi rețete! Așa că vă rog să îmi trimiteți un PDF când va fi disponibil! Încă nu am încercat să macin boabe de cafea sau să fac pastă de migdale dar vă voi spune cum a decurs. Pasta de migdale va fi una specială dacă îmi va ieși rețeta. Este inspirată de Amalou- o cremă tartinabilă facută din nuci de Argan în Maroc – aceleași nuci care sunt presate pentru realizarea uleiului cosmetic Marocan. Contine nuci, scorțișoară și tahini cred.

Așa că vă mulțumesc foarte mult!
-Tina Loppacher (Haymarket, NSW)


Da, până acum este genial! L-am folosit încă din prima zi pentru a face o compoziție untoasă din migdale, nuci de caju și nuci braziliene. Și asta la cea mai mică viteză. Mi-a plăcut felul în care vortexul mișca literalmente amestecul vâscos înspre părți și apoi spre centru până când totul a devenit fin. Sunt și alte metode care nu vor putea face astfel de pastă vâscoasă deoarece multe bucăți rămân blocate pe pereții vasului și în colțuri.

-Andrew Healey (Mansfield, Queensland)


Salut Froothie!

Da, totul bine. Sunt impresionat de blender…seamănă mai mult cu ce mi-am dorit comparativ cu aparatul anterior.. acesta este asemănător cu Vitamix.

Este drăguț că are câteva programe prestabilite, dar este bine că îl pot opri și lăsa să meargă pentru un timp lung sau scurt după cum îmi place. Amestecul este foarte fin.. vă mulțumesc încă o dată pentru ajutor!

-Kurt Vogt (Caringbah, NSW)


Acest blender este fantastic. O prietenă a soției mele are VITAMIX 5200 și a fost foarte impresionată de calitate și preț!
-Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)


Deoarece partenerul meu lucrează departe de casă pentru perioade destul de lungi, suntem foarte multumiți de Optimum și cumpărăm încă unul pentru ca amandoi să putem folosi unul zilnic!
-Fiona Crowe (Nedlands, WA)

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • număr înregistrare TVA : NL 824103099B01
  Serviciu Clienți : [email protected]
  numar de telefon :- 031-6301738

INSTAGRAM