Luni-Vineri - 09:00-16:00
 
Aparate electrocasnice de
bucătărie de înaltă calitate,
proiectate pentru tine în Australia
 
"Așa cum spune o vorbă veche: plătești pentru CALITATE și CALITATEA trece testul timpului." - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

RECENZII OPTIMUM THERMOCOOK PRO

 

 
RECENZII OPTIMUM THERMOCOOK

 

Laura Peter

3 luni cu Optimum

Nu am crezut insa ca un simplu aparat ma poate ajuta atat de mult. Inainte sa primesc aparatul multifunctional de gatit Optimum Thermocook Pro nu aveam asteptari foarte mari de la el, ma asteptam sa fie ca orice alt aparat de bucatarie. Insa multitudinea de programe, simplitatea meniului si usurinta cu care poate fi curatat mi-a schimbat parerea despre aparatele de bucatarie in general, si despre Thermocook in special. [...]

 

 

Ajutorul pe care mi-l da in bucatarie si timpul salvat face din Thermocook aparatul meu preferat.

Varietatea de retete care pot fi pregatite la acest aparat este punctul lui forte. Fara multe piese care sa fie montate sau demontate, usor de curatat, fara bataie de cap. Este ideal pentru retetele simple, si un ajutor de nadejde atunci cand am ceva mai complicat de facut, sau trebuie sa fac doua lucruri in acelasi timp. Este mare lucru sa iti pregateasca cineva aluatul, sa iti toace legumele pentru supa sau mancare, sau chiar sa iti pregateasca mancaruri cap-coada.[...]

 

 

"Laura este blogger culinar, pasionată de bucătărie. Pasiunea pentru gătit o moștenește de la mama sa. Blogul ei conține în mare parte rețete românești, tradiționale, cu ingrediente pe care orice om de rând și le poate permite.
A început acest blog la sfârșitul anului 2010, iar în acești 5 ani de activitate au primit aproape 340 000 like-uri pe Facebook, iar comunitatea lor crește rapid, nu numai în rândul românilor, ci și în rândul străinilor care găsesc rețetele românești apetisante.
În această perioadă au primit și foarte multe aprecieri pozitive, mai ales de la românii stabiliți peste hotare care își stăvilesc dorul de casă cu o porție de mâncare tradițională.
Laura spune că urmărește în continuare să conducă acest blog ca o pasiune mai degrabă decât ca un business, dorește doar să ofere inspirație celor care o caută."

 

 

Impresii despre OPTIMUM ThermoCook Pro
Impresii personale

1. Este simplu de utilizat. Am mai spus si in postarile anterioare acest lucru. Panoul de control al functiilor se invata destul de repede.
2. Motorul este puternic si eficient.
3. Capacitate mare a vasului de lucru, de 2 l.
4. Aparatul lucreaza foarte rapid (smoothie gata in 30 secunde, carne tocata in 3 minute).
5. Aparatul este silentios. Supa gulas s-a facut in 3 ore, insa sunetul de lucru al aparatului nu ne-a deranjat deloc. Bineinteles, atunci cand este folosit pentru tocat/maruntit si zgmomotul este mai mare.
6. Aparatul nu are nevoie de supraveghere in timpul functionarii. Odata setate functiile din panoul de control aparatul functioneaza de unul singur, iar la finalul prepararii emite un sunet de atentionare.
7. Accesoriile si vasele aditionale se spala si curata foarte usor.
8. Ocupa putin spatiu pe blatul de bucatarie.

 

Corina Ureche este autoarea si proprietarul blogului culinar www.corinaureche.ro. Gateste cu pasiune pentru mica ei familie si a inceput sa scrie pe blog din 2009 retete testate in propria bucatarie, accesibile, dar in acelasi timp gustoase, adresandu-se in special familiilor mereu in criza de timp. Este o fire curioasa, ii place sa experimenteze lucruri noi si este mereu in cautarea de solutii care sa ii simplifice munca in bucatarie.

 

Corina Ureche

OPTIMUM Thermocook Pro în Bucătăria Urecheatei – primele impresii

" Ca și prime impresii, pot să vă spun doar că aparatul se potriveste perfect pe blatul meu de bucătărie. Nu ocupă prea mult spațiu și ca și design se integrează perfect. Este solid și are doar o componentă fixă, așa că nu vă gandiți că trebuie desfăcut, dezasamblat și reasamblat pentru a va putea bucura de ceea ce poate el să ofere. […]
De multe ori aș vrea să adaug în băuturi ingrediente ca și morcovi, ananas, nuci sau sfeclă, însă blenderul meu clasic nu face față și nu reușește să mărunțească mare lucru. Îmi pun încrederea în OPTIMUM Thermocook Pro. […]
Panoul de control asigură funcțiile de temepratură, timp sau viteză și după câteva utilizări ale aparatului nici nu va mai fi nevoie să folosiți manualul de instructiuni pentru a face setările dorite.
Una dintre cele mai faine funcții ale aparatului este cea de DIY, care dă posibilitatea de a înregistra rețetele preferate. Aparatul va salva toate setările făcute pentru o anumită rețetă, iar atunci când veți dori să o pregătiți doar apelați la DIY.
[…] Am o gramadă de rețete pe care vreau să le încerc, așa că stați prin preajma bucătăriei mele. […]"

 

Optimum ThermoCook

"[..] Eram curiosi si de alte functii ale aparatului, dupa ce am testat partea de blenduire si smoothie…
Reteta am facut-o chiar dupa cartea de retete primita impreuna cu aparatul si char a fost o quick soup din toate punctele de vedere, dar pe mine m-a impresionat timpul de preparare si faptul ca am facut totul cu ajutorul unui singur apparat […]
Cu Thermocook totul s-a intamplat intr-un singur vas. Aparatul a tocat, calit si pasat totul, iar la final am avut de spalat doar vasul blenderului. Atat. Nu stiu daca pot sa cer ceva mai mult. Ca sa nu va mai zic ca este un aparat silentions si in afara zgomotului pe care l-a facut in momentul pasarii ciupercilor, pana la urma orice blender este cat de cat zgomotos, nici nu am simtit ca pe blatul de bucatarie este ceva in priza. […]

 

Corina Ureche este autoarea si proprietarul blogului culinar www.corinaureche.ro. Gateste cu pasiune pentru mica ei familie si a inceput sa scrie pe blog din 2009 retete testate in propria bucatarie, accesibile, dar in acelasi timp gustoase, adresandu-se in special familiilor mereu in criza de timp. Este o fire curioasa, ii place sa experimenteze lucruri noi si este mereu in cautarea de solutii care sa ii simplifice munca in bucatarie.

 

 

Kate Hackworthy de la ‘Veggie Desserts’
“Acest gadget are dimensiunulie unui toaster pentru 4 felii de pâine dar îndeplinește toate tipurile de funcții. Este în esență un procesator cu un element de încălzire și doar trebuie să schimbi accesoriile pentru a pregăti mai multe- de la fierbere și sotare la frământarea aluatului și tocare. Da, serios. Această frumoasă bestie le poate face pe toate. Sunt sigură că voi utiliza ThermoCook mai mult decît îmi utilizez ibricul. Va face micul dejun: porridge, smoothie-uri, iaurt; prânzul: supă, pesto, pâine; cina: tocăniță, orez, sosuri, aluat pentru pizza... până și desert: meringue, crumble, prăjituri.

Acest aparat ar putea înlocui o bucătărie plină de gadget-uri și gătește totul foarte bine. Este solid și nu ocupă prea mult spațiu pentru ceva care pregătește atât de multe. Este mai mult decât multifuncțional și trece de la a sparge greața la a frământa aluat. Poți procesa ovăz sau alte grâne, să transformați zahărul granulat în zahăr pudră sau să pregătiți o mâncare scăzută. ”

 

Kate are un blog mai neobișnuit. Ea creează deserturi sănătoase din legume. Anul acesta Kate a câștigat premiul Best Food Blog în UK, a fost enumerată ca fiind una dintre blogerii de Top ai anului de către Top Sante Magazine și a fost numită blogul lunii de către Jaimie Oliver în Februarie.

 

Shaheen Sutton de la 'Allotment2kitchen'
"Până acum sunt impresionată de el și cred că dacă ai avea o familie pentru care să gătești, atunci ThermoCook ar fi clar de ajutor în bucătărie.. Mă văd utulizându-l mult mai des."

 

Shaheen a pornit blogul ei vegetarian pentru a crea rețete utilizând legumele din producția proprie. De atunci conduce propria cafenea, a fost numită una dintre Cei Mai Buni Bloggeri în UK de către Living Magazine și a fost participantă la Great Vegan Bake Off de anul acesta.

 

 

Elizabeth Atia de la ‘Elizabeth’s Kitchen Diary’
“Ce poate face Thermocook? Totul! Serios, în afară de a sta cu bebelușul, a curăța fesestrele și a spăla vasele acest aparat poate face aproape totul!..Până acum am făcut în ThermoCook supă de conopidă, un smoothie pentru micul dejun, aluat pentru pâine, sos de fasole cu Parmezan, cremă de lămâie, zahăr pudră (este adevărat! Aparatul acesta este destul de puternic pentru a spulbera zahărul granulat și a-l face pudră! Nu vei mai rămâne niciodată fără zahăr pudră!), biscuiți, biscuiți anzac, biscuiți cu unt de arahide (trei tipuri diferite de biscuiți pentru pentrecerea de decorare a bradului în familie după cum vedeți mai jos), o pavlova (cu ambele creme, cea din albusuri si cea din frișcă), bere de ghimbir,, vin fiert, terci de ovaz, ciocolata caldă, polenta cremoasă și o plăcintă de pește - inclusiv gătirea la abur și amestecarea cartofilor cremoși pentru plăcintă, gătirea ouălor și creerea celui mai delicios sos.”

 

Elizabeth este o Canadiancă ce locuiește în Ahetland cu familia și realizează rețete pe blog utilizând produse locale de sezon. Elizabeth a fost finalistă anul acesta la BIB Awards și este clasată pe locul trei în Marea Britanie de către eBuzzing Gastronomy. Elizabeth scrie pentru A Taste of Shetland și 60 North Magazine. Munca ei poate fi, de asemenea, găsită pe i'i Shetland și 750g Le mag.

 

 

Laura Peter
“Sunt foarte fericită să vă prezint noul produs al celor de la Froothie, aparatul multifuncțional de gătit Optimum ThermoCook Pro 20-în-1.
A venit Moș Crăciun mai devreme în cazul meu, cu un adevărat asistent personal în bucătărie. O surpriză foarte plăcută din partea Froothie România, care mă va ajuta foarte mult! În următoarea perioadă vă voi prezenta o suită de rețete uimitoare și cât de ușor poate fi folosit acest aparat de gătit. Sunt foarte entuziasmată și abia aștept să-l exploatez! :)
[…]Cu Optimum ThermoCook veți găti mâncarea mult mai rapid și poate chiar mai bine, cu mult mai puțin efort din partea dumneavoastră, iar timpul câștigat îl puteți investi în alte lucruri.
Froothie vine în ajutorul oamenilor care nu au timp de pierdut, iar odată ce veți folosi acest aparat de gătit sunt sigură că nu vă veți mai imagina viața fără el.
Cel mai impresionant la acest produs este că are foarte multe funcții presetate, lucru care îl face foarte ușor de programat:
  • smoothie
  • supă cremă
  • iaurt
  • amestecare
  • tocană
  • menținerea caldă a preparatelor
  • orez
  • frământare aluat
  • tocare
  • sotare
  • fierbere […]

Pe lângă aceste programe presetate, Optimum ThermoCook Pro vă oferă posibilitatea să înregistrați rețetele dumneavoastră preferate, astfel le puteți recrea oricând. […]”
 
"Laura este blogger culinar, pasionată de bucătărie. Pasiunea pentru gătit o moștenește de la mama sa. Blogul ei conține în mare parte rețete românești, tradiționale, cu ingrediente pe care orice om de rând și le poate permite.
A început acest blog la sfârșitul anului 2010, iar în acești 5 ani de activitate au primit aproape 340 000 like-uri pe Facebook, iar comunitatea lor crește rapid, nu numai în rândul românilor, ci și în rândul străinilor care găsesc rețetele românești apetisante.
În această perioadă au primit și foarte multe aprecieri pozitive, mai ales de la românii stabiliți peste hotare care își stăvilesc dorul de casă cu o porție de mâncare tradițională.
Laura spune că urmărește în continuare să conducă acest blog ca o pasiune mai degrabă decât ca un business, dorește doar să ofere inspirație celor care o caută."

 

 

 

Janice Pattie
"Acest aparat de gătit multifuncțional are o mulțime de funcții, l-aș descrie ca fiind un recipient de blender mare de 2L care asemănător oarecum unui ceainic, ceea ce înseamnă că puteți găti și termic, precum și amesteca. Asta-i o explicație destul de simplistă deoarece Optimum Thermocook are peste 20 de funcții care sunt concepute în totalitate pentru a vă ajuta să creați o gamă de preparate impresionante, fără conservanți și nutritive familia voastră .....

 

Janice este un blogger culinar din Scoția. Blogul ei Farmersgirl Kitchen este despre mâncare gătită acasă, simplu, pentru întreaga familie cu multe rețete inspiraționale. Janice a câștigat mai multe competiții de rețete șia retetele ei au fost publicate în The Guardian și pe Wayfair. În timpul unui tur alimentar în Novia Scotia, ea a primit 88,782 afișări Twitter în 7 zile.

 

 

The Veg Space
“Principalul motiv pentru care am vrut să gătesc asta astăzi a fost pentru a face încă un test rapid al noului meu aparat care a devenit rapid prim alegere pentru orice sarcină în bucătărie... Scuze asta este o lista foarte lungă nu-i așa (din altă perspectivă ar fi fost mai simplu să enumăr ce nu face..să spele, să aranjeze masa, să schimbe scutece)..dar vedeți de ce îl ador!?! Acest gadget este ca și cum ai avea propriul sous-chef în bucătărie lângă tine. Nu, de fapt este ca și cum ai avea bucătarul șef! Doar spuneți-i ce vreți, puneți ingredientele crude în recipient și vă puteți relaxa picioarele (sau faceți o baie), după care reveniți când este gata cina... Citiți în continuare..."

 

Kate deține o diplomă profesională Cordon Vert în Bucătăria Vegetariană și are un site propriu TheVegSpace.co.uk, care a fost inclus în "Top 10 bloguri de Marea Britanie vegetariene" de către Guardian, Revista Red, și revista Vegetarian Living. Rețetele ei au apărut în revista Cook Vegetarian, Observer Food Monthly și altele. Ea a câștigat concursul ‘Vegetarian Chef of the Future Competition’ organizat de Societatea Vegetariană, iar în 2011 a fost creatorul "Celui mai Gustos Preparat Fără Carne" și a câștigat un concurs de Linda McCartney Foods.

 

 

Jan Bennett-Gulg of Oil- Receipe developer, reviewer and kitchen appliance expert
“Datorită lui ThermoCook încep să arăt ca și cum aș redundant în propria bucătărie! Permiteți-mi să vă spun despre acest kit cu adevărat uimitor ... ..Oh da, ThermoCook este visului devenit realitate al unei persoane care adoră gătitul. Desigur, nu e vorba că oricine altcineva nu poate găti, dar ThermoCook face totul mult mai ușor. Chiar și cartofii piure sunt pregătiți în 18 minute de la început până la sfârșit ... .Cartea de bucate care vine cu aparatul conține peste 90 de retete, dar odată ce ați timp să vă jucați cu el puteți face desigur propriile rețete după cum am a făcut eu cu această simplă supă de legume cu curry .....”

 

Jan Bennett este autorul aglugofoil.com, în mod constant citat ca unul dintre primele 100 de bloguri alimentare din Marea Britanie. Cumijloace de social-media în care este urmărit de mii de oameni, Jan este o autoritate recunoscută în gătit acasă și folosește cele mai bune instrumente de bucătărie pentru această activitate.

 

 

Christine Bailey
Neil Martin - Natural Juice Junkie - Recunoscut ca fiind unul dintre Liderii Experților în SUcuri din UK, Terapeut Stoarcere Sucuri și Acociat Înregistrat în Medicină Complementară.
Ador simplitatea și versatilitatea noului Optimum ThermoCook. Interfața cu utilizatorul este atât de simplă de înțeles și îmi oferă posibilitatea de a crea programe personalizate (DIY). Nu mai este nevoie să găsesc spațiu pentru blender, aparat pentru pâine, pentru supă, aparat pentru gătit orez, procesator alimentar... această mașină înlocuiește singură toate dispozitivele pentru bucătărie oferindu-mi funcționalitate maximă în timp ce ocupă minimum de spațiu.

 

Atingând transformări miraculoase în ceea ce privește sănătatea proprie, Neil este acum unul dintre experții în Stoarcere. Neil este expert calificat în Terapie prin Sucuri Naturale, înregistrat la Complementary Medical Association ( Asociația de Medicină Complementară). Prin intermediul site-ului său (naturaljuicejunkie.com) și prin programele de detoxifiere a reușit să aducă beneficii semnificative sănătății a câtorva mii de oameni din întreaga lume. Rețetele lui Neil sunt deseori descrise ca "prea bune pentru a fi sănătoase". Neil poate fi întâlnit cu regularitate fiind gazdă la evenimente cu sala plină prin întreaga Mare Britanie în timp ce își continuă misiunea de a împărtăși beneficiile unui stil de viață "suculent".

 

 

Nayna Kanabar
Pentru a testa ThermoCook-ul meu am început cu ajutorul instalației de abur. Ușor de făcut chiar dacă nu sunt grozavă atunci cand vine vorba de operarea gadget-urilor electrice, dar spre surprinderea mea, chiar am reușit să configurez și să utilizez acest obiect la un click. !!! ......... A doua încercare a mea în ThermoCook a fost o c supă condimentată de dovleac. Am adăugat ceapa tocată și bucăți de dovleac în vas, cu ardei iute verde, praf de chimen, sare și apă și a ales funcția "Supa rapidă" și am obținut o delicioasă supă fierbinte în mai puțin de 20 de minute. Lucrurile deveneau din ce în ce mai bune și impresionante !!! A treia încercare a fost de a face Gem ... ..si Gemul s-a dovedit a fi perfect ....

 

Nayna este una dintre cele mai populare blogger-ițe vegetariene din Marea Britanie. Ea publică rețete ușoare vegetariene și este clasată în top 50 blog-uri alimentare în Marea Britanie de către Foodies 100. Rețete Nayniei au apărut în revistele The Metro, The Evening Standard și Eat.

 

 

Neil Martin
Lider consultant în nutriție, chef, jurnalist și autor a mai multe cărți despre sănătate.
Thermocook este un aparat care lucrează intens, îndeplinește mai multe sarcini, nu doar că se comportă ca un blender de înaltă calitate ci este atât de versatil- poate face piure și încălzi în același timp, ceea ce îl face potrivit pentru supe, sosuri și tocănițe și poate măcina condimente, nuci și semințe foarte din așa că este ideal pentru o întreagă gamă de deserturi și recompense.
Abia ce am folosit Optimum ThermoCook în timpul unei demonstrații de gătit la London Veg Fest pentru a face supă, pesto, fudge etc. care au fost adorate de toată lumea. Atât de mult potențial are aparatul acesta- îl iubesc!!

 

Christine este un Consultant în Nutriție de elită, Chef, jurnalist și Expert Media. În timpul antrenamentului ei extins aobținut o diplomă First Class Honours în Terapie Nutritională la renumitul centru Nutrition Centre CNELM. Ea este, de asemenea, calificată la nivelul de Master și ține trainig-uri și predare de cursuri la PGCE. Un scriitor în domeniul Sănătății și Alimentației, Christine contribuie în mod regulat la Revistele și Ziarele Locale despre Alimentație. Sănătate, Nutriție și Fitness. A apărut extensiv în medial, inclusiv la radio și tv. Este autoarea a mai multe cărți despre Sănătate și Alimentație

 

 

 

 

contact info

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 4, 173-181 Rooks Road
    Vermont VIC 3133
    Australia
  • număr înregistrare TVA : NL 824103099B01
    Serviciu Clienți : [email protected]
    numar de telefon :- 031-6301738

INSTAGRAM